Pitali Anrija protiv koga nije volio da igra, odgovor je šokirao sve - a on je BIVŠI ŠTOPER REGIONALNOG VELIKANA

Fudbal
Pitali Anrija protiv koga nije volio da igra, odgovor je šokirao sve - a on je BIVŠI ŠTOPER REGIONALNOG VELIKANA
,

Legendarni francuski fudbaler dobro pamti "bitke" koje je vodio protiv nigerijskog defanzivca, Tariba Vesta.

Vrhunsku karijeru imao je Tijeri Anri, na svom fudbalskom putu je igrao protiv i sa mnogim sjajnim fudbalerima, a dobro je upamtio bivšeg člana Partizana - Vesta.

Međutim, ne kao saigrač, već rivala koji ga je pratio čak i u svlačionicu, kako je nedavno izjavio nekadašnji napadač Arsenala.

U emisiji u okviru mečeva Lige šampiona su Anri, Džejmi Karager i Mika Ričards kao stručni konsultanti dobili pitanja o igračkim karijerama, a jedno od njih je glasilo: Ko je igrač protiv koga ste najmanje voljeli da igrate?

Karager je rekao "Anri", Mika Ričards "Geret Bejl", a Francuz:

big-1587708985-taribo-west-lippi-i-poruka-od-boga

- Pol Skols. Ali i kao direktan protivnik, iz prošlosti - Taribo Vest. Milan, Okser... Bio je čovjek za čuvanje rivala, pratio bi vas svugdje, čak i u svlačionicu, kazao je Tijeri Anri i nasmijao sve u studiju.

Mika Ričards je u međuvremenu oduševljeno uzviknuo "Taribo Vest!", a Karager konstatovao: Nigerija.

Sretali su se Anri i Vest u francuskom prvenstvu na startu karijere napadača, bili rivali nekoliko sezona dok je on igrao za Monako, a nigerijski štoper za Okser. Potom su kratko bili rivali i kada je 1999. Anri stigao u Juventus, a Taribo Vest tada nosio dres Intera.

taribo-west-alan-shearer-g4pq3cm4tqmm1xcixk2i54ivb

Potom je bilo sve manje prilika da se sreću jer je Vest iz Intera otišao u Milan, potom u Derbi Kaunti, Kajzerslauter, pa Partizan 2003.

Poslije srpskog tima, nosio je još dresove Al-Arabija, Plimuta i Pajkana dok se 2007. nije povukao.

Ne propustite