Ronaldo se kreveljio u kameru. Ma nije ni slutio ko mu je iza leđa

Sport
Ronaldo se kreveljio u kameru. Ma nije ni slutio ko mu je iza leđa
,

Cristiano Ronaldo se trijumfalno šepurio travnjakom Old Trafforda i kreveljio u kameru nakon što je završila utakmica Manchester United - Atalanta (3:2) u Ligi prvaka, na kojoj je devet minuta prije kraja zabio za pobjedu i povijesni preokret svoje momčadi.

Atalanta je do 53. minute vodila 2:0 golovima Pašalića i Demirala, ali onda je krenuo veliki povratak Uniteda. Rashford i Maguire su izjednačili, a Ronaldo je u 300. nastupu za United postigao 124. gol za klub.

Tako je zabio u sve tri utakmice Lige prvaka ove sezone. Posljednji put je za United postigao tri gola za redom u LP-u u sezoni 2007/08., kada je Fergusonova momčad osvojila trofej, piše Index.hr.

Bilo je dakle niz razloga zbog kojih je nogometaš koji je osvojio sve i zabio svakome posebno slavio ovaj gol i pobjedu.

Međutim, u tom neobuzdanom slavlju nije bio jedini.

2

Dok je Ronaldo feštajući hodao prema tunelu Old Trafforda praćen kamerom kao autor velike pobjede, uhvaćen je njegov pomahnitali fan.

3

Preko Ronaldovog ramena vidjelo se kako s drugog kraja terena sprinta prema zvijezdi zaobilazeći brojne zaštitare koji su ga pokušavali zaustaviti.

4

Njegov slalom je bio uspješan sve dok nije dotrčao na korak do Ronalda, kako bi ga tražio dres. Tada ga je teškim naporima dostiglo i zaustavilo njih nekoliko.

5

Ronaldov superfan ipak je uspio barem povući idola za dres kojeg je toliko htio, ali to je bilo najviše što mu se približio.

6

Zaštitari su ga oborili na travu, a užasnuti Ronaldo, do tada potpuno nesvjestan drame koja mu se odvija iza leđa, istrgnuo se pitch invaderu i otišao. 

Ne propustite