Tragedija u BiH: Muškarac podlegao nakon posljedica samoranjavanja

Crna hronika
Tragedija u BiH:  Muškarac podlegao nakon posljedica samoranjavanja
U mjestu Modrič kod Čapljine u srijedu je došlo do samoranjavanja iz vatrenog oružja J.K. (1965.) iz Modriča koji je nakon toga od zadobivenih povreda preminuo u mostarskog bolnici.

U mjestu Modrič kod Čapljine u srijedu je došlo do samoranjavanja iz vatrenog oružja J.K. (1965.) iz Modriča koji je nakon toga od zadobivenih povreda preminuo u mostarskog bolnici, prenosi Radio Sarajevo

U srijedu u 11.55 sati Policijskoj upravi Čapljina obratio se dežurni doktor u Domu zdravlja Čapljina i kazao da su zaprimili prijavu o pucnjavi iz vatrenog oružja u mjestu Modrič te da ima ranjenih.

Odmah su na lice mjesta izašli pripadnici policije te je utvrđeno da je u garaži pored porodične kuće došlo do samoranjavanja iz vatrenog oružja J.K.(1965.) iz Modriča, prenosi pomenuti portal.

On je zadobio prostrijelnu ranu u predjelu glave te je vozilom Doma zdravlja Čapljina prebačen u bolnicu "Dr. Safet Mujić" Mostar, da bi u 14.55 iz bolnice javili da je od zadobivenih povreda podlegao, saopćili su iz kantonalnog MUP-a.

Na licu mjesta izvršen je uviđaj.

 

Ne propustite