ŠPANSKA SAPUNICA IKRADIJEVIH NE DOBIVA KRAJ! Vanda pobjegla za Milano, Mauro u "KANALU", a cijeli svijet se smije Argentincu zbog OVOGA!

Sport
ŠPANSKA SAPUNICA IKRADIJEVIH NE DOBIVA KRAJ! Vanda pobjegla za Milano, Mauro u "KANALU", a cijeli svijet se smije Argentincu zbog OVOGA!
.

Prava španska sapunica odvija se između fudbalera PSG-a Maura Ikardija i njegove supruge Vande Nare.

Argentinac porukama na Instagramu pokušava da sačuva ovaj brak, ali obzirom na to da je Vanda napustila njihov dom u Parizu i zaputila se u Milano, jasno je da će to teško ići.

Podsjetimo, Vanda Ikardi je nedavno unajmila privatnog detektiva koji je uspio da hakuje Ikardijev telefon, gdje je njegova žena pronašla poruke sa argentinskom glumicom Marijom Evgenijom Suarez, koja se smatra glavnim razlogom za prekid njihovog odnosa.

Nakon Vandinog odlaska, Ikardi je zatražio od trenera Poketina da otputuje u Milano sa ciljem da smiri situaciju i povrati brak, ali ovog puta djeluje da je zaista kraj.

202103182001-main-cropped-1616072488

Da bi stvar bila još gora, fudbaler je krenuo da na Instagram kači objave u kojima preovladavaju komentari u kojima ljudi ismivaju samog Ikardija i njegove patetične pokušaje smirivanju tenzija.

Takođe, fudbaler je otpratio sve naloge sa društvene mreže Instagram, osim naloga njegove supruge.

- Zagrli me jako, ne puštaj me nikada - napisao je Ikardi na svojoj posljednjoj objavi na Instagramu uz priloženu zajedničku sliku sa njegovom suprugom.

Da sve bude još zanimljivije, jedina osoba koju Ikardi "prati" na Instagramu je upravo Vanda, koja ga je sa druge strane izbacila iz pratilaca.

Ne propustite