Clinton i dalje u bolnici, oporavlja se od urinarne infekcije

Svijet
Clinton i dalje u bolnici, oporavlja se od urinarne infekcije
Bivši američki predsjednik Bill Clinton i dalje je u bolnici gdje se oporavlja od infekcije koja nije povezana s koronavirusom, rekao je njegov glasnogovornik.

Bivši američki predsjednik Bill Clinton i dalje je u bolnici gdje se oporavlja od infekcije koja nije povezana s koronavirusom, rekao je njegov glasnogovornik, piše Hina.

Clinton (75) je u utorak navečer hospitaliziran u medicinskom centru Irvine na Sveučilištu Kalifornija zbog infekcije, rekao je njegov glasnogovornik Angel Urena. 

Clinton se "oporavlja", kazao je. "Budan je, šali se i šarmira bolničko osoblje".

Urinarna infekcija

Clinton je primljen u bolnicu nakon što je osjećao umor i primio antibiotike, rekli su njegovi liječnici. CNN je izvijestio da njegovi liječnici vjeruju da je Clinton imao urinarnu infekciju koja se proširila na krvotok.

Bivši američki predsjednik imao je srčanih problema u prošlosti. Ugradili su mu četverostruku premosnicu 2004., a 2010. je bio na zahvatu radi proširenja začepljene koronarne arterije.

Njegova supruga Hillary, bivša državna tajnica i predsjednička kandidatkinja, viđena je u bolnici u četvrtak navečer. 

Predsjednik Joe Biden planira razgovarati s bivšim predsjednikom kasnije u petak, rekla je novinarima glasnogovornica Bijele kuće.

Demokrat Clinton bio je u Bijeloj kući od 1993. do 2001. godine. 

Ne propustite