13 OKTOBAR JE NAJMOĆNIJI DAN U GODINI: SVE ŠTO DANAS POŽELITE ĆE VAM SE I OSTVARITI - ALI SAMO AKO OVO uradite

Praktična žena
13 OKTOBAR JE NAJMOĆNIJI DAN U GODINI: SVE ŠTO DANAS POŽELITE ĆE VAM SE I OSTVARITI - ALI SAMO AKO OVO uradite
.

Sekstil Venere i Saturna koji se događa, danas, 13. oktobra donosi sreću na svim poljima. Mnogi koji su usamljeni čeznuće za ljubavlju, maštaće o njoj, željeće je, ali to mora biti prava iskrena i čista ljubav, piše Lovesensa.

Nove veze su moguće, ali neće to biti avanture za jednu noć, već početak ozbiljne romanse koja može doneti nešto čarobno i prelijepo. Ovaj aspekt je često vezan za parove kod kojih postoji razlika u godinama, pa je moguće da će vam neko starijili ili mlađi privući pažnju.

Oni koji su u vezi tražiće sigurnost sa postojećim partnerom . Zahtjevaćete veću posvećenost u odnosu, ali nežnost i romantika postaju uzajamne. Pred parovima koji su nedavno imali konflikte, sada su srećni dani zadovoljstva. Napokon se bura stišala i sada uživajte u darovima planeta.

Ovaj aspekt nije samo povoljan za ljubav jer donosi i snagu razuma i dobru energiju na profesionalnom planu. Uspjećete da riješite nedavne teškoće, a saradnja sa timom i kolegama nikada nije bolja. Svako peuzima odgovornost za svoje postupke, a to je ključno kako bi se rešili svi nesporazumi.

Astrolozi ističu da je za vrijeme ovog tranzita dobro ulagati, posebno u nekretnine. Ovo je dobar aspekt za pokretanje novog posla ili izradu plana štednje. Sve što danas započnete može vam ići od ruke. Vaši kreativni talenti mogu doneti veliku korist, posebno u zadacima koji zahtjevaju organizaciju.

Ako želite uspjeh na finansijskom planu, onda je važno da se riješite dugova ili napravite plan kako to učiniti.

Kako biste maksimalno iskoristili ovu magičnu energiju sekstila Venere i Saturna, razmislite šta vam je važno i šta vam je trenutno prioritet. Napravite dobar plan, sve želje napišite na jedan papir i sklonite. Ne gubite iz vida cilj koji ste postavili sebi danas.

Osim toga, važno je da slušate unutrašnji glas i vjerujete u tok koji vam pokazuje intuicija. Ponekad je ono što osjećamo iznutra važnije od spoljašnjosti. Pratite znakove!

Ne propustite