NIŠTA BOLJE NEĆETE PROBATI, RECEPT ZA KISELE MAHUNE: Žena odala tajnu kako da ih spremite, samo 1 KAŠIKA OVOG ZAČINA i bit će savršene (RECEPT)

Praktična žena
NIŠTA BOLJE NEĆETE PROBATI, RECEPT ZA KISELE MAHUNE: Žena odala tajnu kako da ih spremite, samo 1 KAŠIKA OVOG ZAČINA i bit će savršene (RECEPT)
Provjeren recept za zimnicu - Ukiseljene mahune

Provjeren recept za zimnicu - Ukiseljene mahune

Trebat će vam:

1 kg mladih mahuna
5-6 češanja češnjaka
2 žličice morske soli
300 ml vode
250 ml alkoholnog octa
1 žličica šećera
papar u zrnu (jedna žličica po staklenci)
mješavina začina za zimnicu (gorušica, korijander, mljeveni čili, pimet)

mahune

Priprema:

Vodu, ocat, sol i šećer prokuhajte i ostavite da se ohlade na sobnoj temperaturi. Mahune dobro oprerite i par minuta kuhajte na pari da samo malo omekšaju. Mahune složite u pripremljene staklenke, dodajte začine i sve zalijte prokuhanom tekućinom.

POSLUŽIVANJE

Uz jela od mesa ili uz šnitu kruha i sira kao ukusan međuobrok

Ne propustite