CECA DOTRČALA DA JE ZAGRLI! KAD JE ŽIRI SHVATIO KO JE TAKMIČARKA ZVEZDE GRANDA, KRENULA JE BORBA: Publika iznenađena kad je vidjela ko se PRIJAVIO (FOTO)

Show
CECA DOTRČALA DA JE ZAGRLI! KAD JE ŽIRI SHVATIO KO JE TAKMIČARKA ZVEZDE GRANDA, KRENULA JE BORBA: Publika iznenađena kad je vidjela ko se PRIJAVIO (FOTO)
Iz Podgorice direktno na Grandovu scenu stigla je Lana Vukčević, 15-godišnja devojčica koja je godinama unazad osvajala region nevjerovatnim talentom. Ipak, to nije bilo dovoljno da se probije u sam estradni vrh, pa se prijavila za "Zvezde Granda".

Iz Podgorice direktno na Grandovu scenu stigla je Lana Vukčević, 15-godišnja devojčica koja je godinama unazad osvajala region nevjerovatnim talentom. Ipak, to nije bilo dovoljno da se probije u sam estradni vrh, pa se prijavila za "Zvezde Granda", piše Pulsonline.rs.

Pjesmama "Deo prošlosti" Marije Šerifović i "Rane" Anastasije Ražnatović predstavila se čuvenoj šestorki, ali samo 4 glasa stručnog i jedan od produkcijskog žirija dobila je ova sjajna djevojčica.

Kada se podigao zid Ceca je odmah prokomentarisala da je djevojčica preslatka, a Saša Popović je objasnio zašto je pustio da se takmiči, budući da ima samo 15 godina.

- Za ovu djevojčicu sam znao da ima 15 godina, ali kad se prijavila ja sam pogledao Jutjub i video da ima 110 miliona pregleda i zato sam je pustio u takmičenje - objasnio je Sale, na šta se nadovezala Viki i rekla da je gledala njene covere.

laan1

Đorđe David je odustao od svog glasa, poručio joj je da je anđeo i da je odlična. Ipak, u igri su i dalje bile Viki i Ceca koje su je željele u svom timu.

- Znam djevojčicu, pratim njen rad i želim je u svom timu - poručila je Ceca, dok je isto mislio i Mili:

- Mislim da je Lana fantastična i upravo u njenim godinama kreće karijera. Volio bih da je u mom timu.

lana

Ali završnu riječ imao je Popović koji je odlučio da Lana ide u Cecin tim, pa je pjevačica izašla na scenu da je zagrli.

- Koliko je slatka. Imaće prilike da upozna Anastasiju, čak i da radi sa njom - rekla je Ceca, pa je upitala takmičarku da li je srećna.

- Presrećna sam - odgovorila je.

- To je najbitnije- konstatovala je Ceca, a Popović dodao da se nada da će tokom takmičenja opravdati svoj uspjeh koji je stekla na Youtube-u.

Ne propustite