"STIDIM SE SVOG IMENA" TAKMIČARKA "NIKAD NIJE KASNO" ŠOKIRALA SVE U EMISIJI: Otkrila kako se zove i svi su u nevjerici, HIT SCENA

Show
"STIDIM SE SVOG IMENA" TAKMIČARKA "NIKAD NIJE KASNO" ŠOKIRALA SVE U EMISIJI: Otkrila kako se zove i svi su u nevjerici,  HIT SCENA
.

Takmičarka muzičkog takmičenja "Nikad nija kasno" iz Svilajnca istakla je da je muzika njena ljubav od malih nogu, te je priznala da je zbog pjevanja čak pobjegla i od kuće.

Ipak, mnoge je iznenadila kada je rekla kako se zove i preziva. Naime, Živoslavka Tasić postidila se zbog imena.

2731251-stoja-2-ls- Mnogi će biti šokirani mojim imenom jer se 23 godine bavim ovim poslom. Zovem se Živoslavka, a zovu me Stoja, jer kada me slušate imate utisak da pjeva Stoja. Ime nikada nisam voljela i stidula sam ga se. Nisam znala nijednu djevojčicu da se tako zove - rekla je ona pred svoj nastup.

- Vidim da te boli to ime ali ono se tumači kao neko ko slavi život. Nemoj da bežiš od imena koje je lepo - rekao je Žika Jakšić.

- Stoji je u podršku stigao suprug Slađan sa kojim živi od 2016.godine a kog poznaje više od 25 godina- Bili smo prijatelji a ustvari se sve vrijeme voljeli. Bili smo nerazdvojni a tinjala je ljubav. Nisam imao hrabrosti da joj priđem. Ali evo ovako se namjestilo, život je čudo - rekao je Slađan koji se inače bavi pčelarstvom.

- Meni je skroz okej tvoje ime. Zamisli muškarca koji se zove Živoslav, to je normalno ime. A zamisli da se zove Stojko. To već nema priču- prokomentarisao je Mima Karadžić i nasmejao kandidatkinju.

Izvor:Kurir

Ne propustite