SEKA NAPRAVILA LUKSUZNU PROSLAVU ROĐENDANA ZA SINA, POTROŠILA PRAVO BOGATSTVO: 6 torti na sprat, animatori i uređeno dvorište (FOTO)

Show
SEKA NAPRAVILA LUKSUZNU PROSLAVU ROĐENDANA ZA SINA, POTROŠILA PRAVO BOGATSTVO: 6 torti na sprat, animatori i uređeno dvorište (FOTO)
.

Pjevačica Svetlana Seka Aleksić napravila gala slavlje za sina Jakova u Staroj Pazovi

Pjevačica Seka Aleksić dala je 5.000 evra za proslavu rođendana starijeg sina Jakova koju je organizovala u svojoj kući u Staroj Pazovi.

Na spisku zvanica našli su se njeni prijatelji, članovi porodice, slavljenikovi drugari, ali i brojni super junaci.
  
"Seka je dugo razmišljala na koji način da obraduje Jakova, pa je došla na ideju da proslava bude u znaku Spajdermena, jer ga on obožava. Napravila je čitav mali grad za decu, a cela proslava koštala je oko 5.000 eura", otkriva izvor blizaj pevačici i dodaje.

"Samo torte su koštale oko 1.000 eura. Seka je angažovala i animatore, koji su bili obučeni kao Spajdermen. Tražila je od njih da osmisle razne igre za decu, pa su se tako mališani oprobali i u penjanju konopcima. Na rođendanu je bila i ogromna kuća na naduvavanje sa likovima iz crtanog filma Patrolne šape koja se najviše dopala sekinom mlađem sinu",

Seka je slike sa proslave rođendana i bogate trpeze objavila na Instagramu, gde su pratioci ostavljali komentare da "izgleda kao da pravi svadbu, a ne dečiji rođendan".

2729613-screenshot-40-1-ls

2729617-screenshot-42-ff

Ne propustite