PREDSJEDNIK SRBIJE OTKRIO DETALJ IZ PORODIČNOG ŽIVOTA, OVOG PUTA O MLAĐEM SINU: Šta radi sin Vukan kad vidi tatu na televiziji

Region
PREDSJEDNIK SRBIJE OTKRIO DETALJ IZ PORODIČNOG ŽIVOTA, OVOG PUTA O MLAĐEM SINU: Šta radi sin Vukan kad vidi tatu na televiziji
.

 Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je u TV gostovanju da su napadi na njega, na njegovu djecu, roditelje i brata kontinuirani, ali da im ništa ne objašnjava jer njega, kao i njegovu porodicu, motiviše to da urade nešto za Srbiju.

62064031-aleksandar-vucic

"Ako se prisjjetite svih koji su nešto uradili za ovu zemlju vidite da postoje ljudi koji žele da se zapamte njihovo delo. To mene vuče, verujem i moje roditelje. Džaba sve njihove psovke kada Vukan zagrli TV kad vidi tatu", rekao je Vučić na TV Pink, povodom napada na njega i njegovu porodicu.

On je kazao da je primijetio da bi njegov stariji sin možda i drugačije reagovao kada bi one koji napadaju porodicu sreo negdje u gradu, ali da vodi računa da ne bi naštetio ocu, kao i da ti napadi njegovom sinu najteže padaju i dodao za sebe da je cijeloj porodici uništio živote.

"Brat je pristao na to, odrastao je, punoljetan je i pristao je da živi u mojoj senci da se nigde ne pojavljuje, imao je dobar posao, ali to je njegov izbor. Roditelji i deca nisu birali, ali šta da radite. Mnogo je teže našem narodu u Crnoj Gori, KiM, BiH", rekao je Vučić.

Izvor:Kurir

Ne propustite