Mijatović o utakmici u Banjoj Luci: Igrače Sarajeva je dočekao "Marš na Drinu", proći će i ova režimska lažna nacionalna šizofrenija

Bosna i Hercegovina
Mijatović o utakmici u Banjoj Luci: Igrače Sarajeva je dočekao "Marš na Drinu", proći će i ova režimska lažna nacionalna šizofrenija
.

Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a, komentirao je utakmicu Borca i Sarajeva koja se sinoć igrala u Banjoj Luci.

Mijatović se, tačnije, osvrnuo na atmosferu na stadionu, odnosno ono što je dopiralo iz zvučnika.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

screenshot-20

- Igrače FK Sarajevo je jučer na gradskom stadionu u Banjoj Luci dočekao Marš na Drinu.

Čisto da znaju imbecili režimski koji nažalost vode FK Borac, da Borac ima svoju himnu, da je ovo bio grb Borca kada smo bili klub za respekt u bivšoj Jugoslaviji i cijeloj Evropi.

Da podsjetim imbecile režimske da je FK Borac bio pobjednik Kupa Maršala Tita i ponos našeg grada.

Igračima i upravi FK Sarajeva se izvinjavam, ali proći će i ova režimska lažna nacionalna šizofrenija, bit će Borac ponovo gradski klub i ponos svog grada, a režimski imbecili u zatvoru gdje im je i mesto!!! – stoji u objavi Mijatovića.

Podsjetimo, ovo nije jedini incident. Ružne scene dešavale su se i nakon utakmice Borca i Sarajeva, a koja je završena minimalnom pobjedom domaćeg tima.

Iz press-službe viceprvaka BiH potvrđeno je da je kapiten gostujuće ekipe Amer Dupovac napadnut u tunelu Gradskog stadiona, i to od strane uposlenika osiguranja te su najavili traženje sankcija za odgovorne.

Izvor:Avaz

Ne propustite