Ovo je otac koji je noćas u Zagrebu ubio svoje troje djece: Evo šta je napisao na Facebook-u prije zločina

Aktuelno
Ovo je otac koji je noćas u Zagrebu ubio svoje troje djece: Evo šta je napisao na Facebook-u prije zločina
Harald Kopitz je Austrijanac iz Beča koji je živio i u Zagrebu.

Harald Kopitz je Austrijanac iz Beča koji je živio i u Zagrebu.

U Zagrebu je imao i kompanije, a tokom svoje karijere radio je za više velikih formi kao konzultant i pregovarač. Većinom se bavio finansijama.

Kako se može naći na webu, radio je 13 godina kao član Upravnog odbora te 5 godina kao voditelj međunarodnog marketinga i razvoja poslovanja u regiji CEE u poduzeću VB Leasing, 7 godina je radio na voditeljskim pozicijama u poduzeću Robert Bosch AG, s fokusom na razvoj marketinga. Radio je i u tvrtkama Alcatel Austria te AKG Acoustics, prenosi hrvatski mediji.

otac-ubica-septembar20221-pa

Titulu magistra poslovne administracije (MBA), s fokusom na poslovno upravljanje i vodstvo, stekao je na sveučilištu Donau-Universität Krems.

Kako je napisao u oproštajnoj poruci na Facebooku, zadnjih 18 mjeseci poslovno mu nije išlo.

Napisao je da mu ništa nije uspijevalo te da je ostao bez novca.

Iz poruke se može vidjeti da je rastavljen te da ima curu, a u jednom od prijašnjih statusa spominjao je i zaručnicu.

otac-ubica-septembar20221-pa3
Na Facebooku je noćas napisao:

"Zbogom svima. Napuštam vas jer ne mogu više. Ljubav mog života Marija D. ostavila me jer je moja bivša žena Dajana K. bila vrlo loša prema njoj i jer nemam više novca.

Sve što sam pokušavao raditi zadnjih godinu i pol nije uspijevalo i čak niti moja braća iz masonske lože nisu htjela pomoći, a na kraju nisu mi htjeli odgovarati niti na telefonske pozive.

Samo moji najbolji prijatelji Roland i Manfred te moj brat Helmut su mi pomagali koliko su mogli.

Ali sad, sad je kraj! Zato zbogom", napisao je Harald K. na svom profilu oko ponoći.

S Dajanom je imao troje djece koja su s njim provodila vikend. Na društvenim mrežama često je objavljivao slike svoje djece.

U proljeće ove godine objavio je kako slavi drugi prvi rođendan. Napisao je da je pet sedmica proveo u bolnici i da je bio vrlo blizu smrti te da je naučio ko su mu pravi prijatelji i partneri, a ko se samo pretvarao.

Neslužbeno - otac je svoje troje djece prvo otrovao tabletama, a potom ih je ugušio jastukom nakon što su se počela buditi.

Bivša supruga je na službenom putu u Dubrovniku.

Nakon što je počinio zločin muškarac se pokušao ubiti tabletama ili otrovom te je prevezen u bolnicu. Kako se neslužbeno saznaje probudio se i svjestan je svega što je napravio.

Scena na mjestu zločina bila je jeziva - nakon što ih je ubio otac je posložio igračke oko djece. Također policajci su ostali u šoku zatečenim prizorom.

Ne propustite