KARLEŠA JE OBEĆALA, A CECA ISPUNILA: Evo zašto je Ražnatovićeva poklonila torbu baki iz publike, SVE JE TAKTIKA?!

Show
KARLEŠA JE OBEĆALA, A CECA ISPUNILA: Evo zašto je Ražnatovićeva poklonila torbu baki iz publike, SVE JE TAKTIKA?!
.

Pjevačica Svetlana Ceca Ražnatović postala je novi član muzičkog takmičenja “Zvezda Granda”, a sa njenim dolaskom emisije počinju da budu sve zanimljivije iz sedmice u sedmicu.

Još prije godinu dana Jelena Karleuša je gospođi koja redovno sjedi u publici "Zvezda Granda", obećala tašnu. Svake subote direktor "Granda" Saša Popović podsećao ju je na obećanje koje je dala, ali uzalud.

„Gospođa Novka je ustala. Obećala si joj, možeš da joj doneseš i malo veću tašnu i u nju nešto da staviš“, rekao je Popović prošle godine u oktorbu, a Karleuša se pravdala da je bila ko*ona i da nije stigla da kupi. Ipak, na kraju je dala obećanje da će Novka konačno imati torbicu.

Ražnatovićeva je baka Novki poklonila crnu torbu sa lancima, a ona ju je odmah probala u emisiji.

Naime, sada je Ceca podigla ženu iz publike, baka Novku, koja je poznata gledaocima jer su je već ranije pominjali u emsijama kao stalnog člana publike, i iznenadila je.

1008825-ceca-ff

„Krajnje je vrijeme da vam se uruči ono što ste godinama mukotrpnim radom zaslužili“, rekla je Marija Šerifović Novki dok joj je novu tašnu uručila Ceca.

„Ja se zahvaljujem, prijatno sam iznenađena, mada sam se nadala da će Ceca da donese tašnu“, bila je iskrena Novka, a nakon ovog uslijedio je ogroman aplauz.

Novi.ba/Espreso.rs

Ne propustite