SAVA JOJ JE BIO PROFESOR U ŠKOLI, ADRIANA IMALA 15 GODINA KAD SU SE SMUVALI: Otkriveno koliko je Tedorin brat stariji od žene

Show
SAVA JOJ JE BIO PROFESOR U ŠKOLI,  ADRIANA IMALA 15 GODINA KAD SU SE SMUVALI: Otkriveno koliko je Tedorin brat stariji od žene
Brat Teodore Džehverović, Sava Džehverović i njegova 15 godina mlađa izabranica Adriana Kadar vjenčali su se 18. septembra, a sada je ona progovorila o njihovoj ljubavi i razlici u godinama.

Brat Teodore Džehverović, Sava Džehverović i njegova 15 godina mlađa izabranica Adriana Kadar vjenčali su se 18. septembra, a sada je ona progovorila o njihovoj ljubavi i razlici u godinama.

Naime, poznato je da su njih dvoje započeli romansu dok je Adriana bila učenica, a Sava joj predavao u školi, zbog čega su nailazili na brojne osude.

Adriana je odgovarala na pitanja svojih pratilaca na Instagramu, pa ju je neko pitao: "Nakon toliko godina osude, da li smatraš da sada, kada si udata, da si si pobijedila sve zle jezike?".

- Pa znaš kako, nisam se ja udala da bih ja bilo kome dokazala nešto, ljubav, ili bilo šta slično. Prije sam se nervirala oko tih hejt komentara i opterećivala sam se šta će ljudi da kažu i sve to - rekla je Adriana.

2727543-adriana-ls

Foto:Printscreen

- Sad, iskreno da kažem, baš me zabole, ali onako baš, zato što sam presretna i zato što mi je tako lijepo u svojoj koži. Sve ono o čemu sam sanjala mi se ostvarilo, boli me uvo za nekog tamo ko sjedi za kompijuterom i piše hejt komentare - dodala je ona.

Podsjetimo, Sava i Adriana su se upoznali u školi u kojoj je on predavao francuski, kao profesor na zamjeni. Adriana se zaljubila u Savu na prvi pogled, uprkos tome što je između njih razlika 15 godina, ali i to da je on profesor. Koliko god da se trudila, nije mogla da se odupre svojim emocijama.

Sava nije ni naslućivao šta ona prema njemu osjeća. Cijenio je to što je Adriana veoma mlada počela da zarađuje radeći kao šminker. U njoj je vidio dobrotu i čisto srce, ali nije ni slutio da se nešto između njih može dogoditi.

2727549-kadar-ff

Foto:Printscreen Instagram

Kada je Sava otišao u Australiju ubrzo su počeli da se dopisuju i neki teški momenti su ih spojili i njihov odnos se produbio.

Novi.ba/Kurir.rs

Ne propustite