"NIJE TO BILA TA MARINA.." Ova pjevačica je posljednja sarađivala sa Tucakovićevom, PJESMU JOJ NAPISALA ZA 20 MINUTA! SADA SE OGLASILA

Objavljeno:21.09.2021 - 11:23
A A A Times Arial

Vijest o smrti Marine Tucaković zavila je u crno čitavu estradu koja se emotivnim rečima oprašta od nje, ali i prisjeća zajedničkih trenutaka i brojnih saradnji.

Ana Bekuta nedavno je otkrila da se sa Marinom vidjela prije mjesec dana, a pjesma koju je napisala za njenu kandidatkinju bila je i posljednja na kojoj je radila.

Zvezda Granda Ivana Bogićević nije ni slutila da će baš ona biti vlasnica posljednje pjesme Marine Tucaković, a ovim povodom se sada i oglasila za medije:

marina-tucakovic

"Oduvijek mi je bila želja da mi Marina napiše pjesmu. Eto, ona je napisala moju prvu pjesmu i ono što ja znam jeste da je to posljednja pesma koja će izaći a da je ona radila. Do nje me je dovela moja mentorka Ana Bekuta. Pjesma je nastala za 20 minuta. Sjećam se da je Marina rekli Ani: 'Joj, Anči, ako je neka glupost nemoj da mi šalješ, znaš da sam bolesna', ali moja mentorka ju je nagovorila da posluša melodiju. Dopala joj se i napisala mi je stihove", započela je Ivana i otkrila i kako je protekao njihov susret.

"Nije to bila ta Marina koju sam viđala na televiziji, ali nije htjela da odaje utisak da joj je loše, bila je vesela i nasmijana. Puštala mi je neke svoje pjesme koje je imala na lageru, čak sam imala u planu da uzmem još jednu pjesmu od nje, ali eto, viša sila", završila je ona.

Izvor:Mondo