MARINA JE PRIJE FUTE BILA UDATA ZA OVOG MUZIČARA: Posvetila mu pjesmu koju svi znate, EVO KO JE ON

Show
MARINA JE PRIJE FUTE BILA UDATA ZA OVOG MUZIČARA: Posvetila mu pjesmu koju svi znate, EVO KO JE ON
,

Nakon teške bolesti i duge borbe, u 67. godini preminula je Marina Tucaković, muzički tekstopisac. Do posljednjeg dana svog života bila je u skladnom braku sa Aleksandrom Radulovićem Futom, ali malo kome je poznato da je Marina imala još jedan brak iza sebe.

Naime, Marinin prvi muž bio je Nenad Stamatović, gitarista grupe "Bulevar", prenosi Yugopapir. U jednom od svojih intervjua, davne 1983. Marina je govorila o tadašnjem novopečenom suprugu.

2721985-marina01-dragan-kadic-ls

- Neca je moj "majstor za poljupce", "tako mi dobro radi sve". On je moj najbolji lijek za sve nemirne sne - rekla je Marina tada i otkrila kako izgleda jedan rokerski brak.

- Kao i svi drugi. Recimo ja počnem: "Kikiriki slan, dragi dobar dan." A on meni: "Točna kao sat, coki me u vrat, orasi i med, a u srcu led, samo jedan sat, coki me u vrat. I vrlo brzo ja sam shvatio da si obična i prazna - rekla je Marina u intervjuu za "Yugopapir".

Takođe je priznala i da li su joj muškarci sami po sebi inspirativni:

- Ja sam super prijateljica s mnogima. Divno sarađujemo i mnogo ih sve volim. Bogdana, Futu, Bracu, Olivera i naravno mog Necu - istakla je ona u pomenutom intervjuu.

Nakon razvoda od Nenada, Marina se udala za Aleksandra Radulovića Futu, sa kojim je bila u braku do poslejdnjeg dana svog života. Sa njim je dobila dva sina, Milana i Miloša, a 2008. godine doživjeli su porodičnu tragediju, kada je Miloš preminuo.

Izvor:Kurir

Ne propustite