ALEN HADROVIĆ SE OGLASIO NAKON TRANSPLATACIJE, PRVA IZJAVA ZA MEDIJE: Bio budan cijelu operaciju, otkrio sve o zahvatu

Show
ALEN HADROVIĆ SE OGLASIO NAKON TRANSPLATACIJE, PRVA IZJAVA ZA MEDIJE: Bio budan cijelu operaciju, otkrio sve o zahvatu
.

Alen Hadrović bivši rijaliti učesnik se odlučio za zahvat na glavi, te otputovao sa svojom suprugom Majom Hadrović, kako bi uradio transplantaciju kose. 

Sada se oglasio za portal Srbija Danas.com, te otkrio detalje, kao i da li je boljelo, s obzirom da je snimao sve vrijeme, dok je trajala procedura.

2720995-screenshot-13-ls

- Mogu vam reći da sam mislio da će biti bolno, ali sam bio spreman svakako da to odradim, jer znam kako mi smeta na slikama kad vidim koliko sam ostao bez kose. - počeo je Hadrović za Srbija Danas.com, pa nastavio:

- Na moje prijatno iznenađenje, garancija doktora ove klinike da je bezbolno, bila je istinita, čak sam i spavao 2-3 sata, a ostatak sam igrao igrice na telefonu. Oporavak je 10 dana, tj nije oporavak, nego dok ne spadnu krastice, jer nema oporavka, sve je bezbolno i poslije operacije. - rekao je bivši zadrugar.

- Osjećam se sjajno, evo Maja i ja šetamo po Istanbulu, šopingujemo, kupujemo đakonije, uživamo. Lepe stvari se nam se dešavaju u posljednje vrijeme, pa smo jako srećni. - zaključio je Alen za Srbija Danas.com.

Ne propustite