CECA IMA POSEBAN TRETMAN U ZVEZDAMA GRANDA, NIJE KAO OSTALI ČLANOVI ŽIRIJA: Objavljeni snimci iz studija, JESTE LI OVO OČEKIVALI?

Show
CECA IMA POSEBAN TRETMAN U ZVEZDAMA GRANDA, NIJE KAO OSTALI ČLANOVI ŽIRIJA: Objavljeni snimci iz studija, JESTE LI OVO OČEKIVALI?
.

Najveće "osvježenje" nove sezone muzičkog talent šou-programa "Zvezde Granda" svakako je dolazak pjevačice Svetlane Cece Ražnatović u žiri.
Kako je sjvestan da se njihovom dobro uigranom timu pridružila jedna od najvećih balkanskih zvezda, Saša Popović je dao sve od sebe da joj boravak u prostorijama "Granda" učini što komotnijim i prijatnijim.

screenshot-7

Na snimcima koji su se emitovali na "Grand" televiziji, moguće je vidjeti nekadašnjeg direktora ove produkcije kako sprovodi Cecu kroz studio, dok je pritom sve vreme džentlmenski drži za ruku kako se ne bi saplela na neki od brojnih kablova.

Nakon što joj je, tokom prvog dana snimanja, pokazao prostorije u kojima će snimati, ali i boraviti u pauzama, Saša je otpratio Ražnatovićku na mjesto na kom će shedeti tokom slušanja i ocenjivanja kandidata koji će se truditi da osvoje njene simpatije.

U pauzama snimanja je Popović dolazio do Svetlane kako bi provjerio da li se snašla, kao i da joj još nekoliko puta ponovi da je tu za nju šta god joj zatreba, te otuda ne čudi što pjevačica nije skidala osmijeh sa lica sve vrijeme.

screenshot-8

screenshot-9

Izvor:Puls

Ne propustite