Izvadio je flašu iz mora u Crnoj Gori, a ono što je našao u njoj izazvalo je RASPRAVU: "Kako ja ne nađem!"

Objavljeno:18.09.2021 - 16:49
A A A Times Arial

Septembar na moru je isplativ, ali neko još i zaradi. Makar se tako desilo na moru u Crnoj Gori. Videli su flašu u vodi i izvadili je da ne pluta. A u flaši poruka.

Nije rukom napisana, nema puno emocija u rečima, ali lako može da se pretvori u čistu sreću.

U flaši su našli novac, 100 eura.

Kako piše na stranici Podgorički vremeplov flaša je proneđena na Luštici.

"Nađeno na Luštici, Dobra Luka umjesto poruke u boci stavljali pare. Plutala u maloj uvali."

I naravno odmah je proradio balkanski humor, a komentari su se samo nizali: "gdje je to", "kako ja ne nađem", "ja ni evro ne mogu da nađem", "lažna vijest", "sad će češće more da se čisti od boca" ...

A onda se javio pratilac koji je dao zanimljiv trag.

c8ck9kpturbxy84odmznzc4ymi3ztyyodrhyjm3ndi4odczodfkn2e3ys5qcgerkwlnap4agaewbq

"U Rusiji ima jedna emisija di putuju njih dvoje, muško i žensko... Uvijek negdje ostave 100$/€. Pokažu uvijek gdje su pare, pa ako njihovi gledatelji odu u tu državu da imaju rezervu. Zove se emisija Orjol i Reška"

Kako se kasnije ispostavilo, riječ je o dvoje Ukrajinaca koji su ove godine bili u Crnoj Gori, ali kako pratioci pišu novac su ostavili na Žabljaku, kraj nekog debla.

Ovaj momak i djevojka rade putopisne emisije i na kraju svake u flaši ostave novac, koji i jeste namijenjen nalazaču. Pratilac Pogdoričkog kaže da je obilazio Žabljak, ali da novac nije našao.

I tako, kako je 100 eura završilo na Luštici niko ne zna, ali čoveku koji je želeo da očisti more i izbaci flašu iz vode ovaj gest se baš isplatio.

Novi.ba/Žena.rs