VEO DO PODA, ŠLEP OD 3 METRA, A TEK CIJENA: Topalkova kćerka se udala u RASKOŠNOJ VJENČANICI, A EVO KOLIKO JE PLATILA ZA NJU

Show
VEO DO PODA, ŠLEP OD 3 METRA, A TEK CIJENA: Topalkova kćerka se udala u RASKOŠNOJ VJENČANICI, A EVO KOLIKO JE PLATILA ZA NJU
Helena Topalović jučer se udala, a sudbonosno da izgovorila je u prelijepoj “prljavo beloj” venčanici, dubokog dekoltea, i velikih “puf” rukava, sa do poda dugačkim velom. U donjem dijelu haljina je veoma masivna i sa dugim šlepom, pa je tako Helena odisala elegancijom i prefinjenošću.

Helena Topalović jučer se udala, a sudbonosno da izgovorila je u prelijepoj “prljavo bijeloj” venčanici, dubokog dekoltea, i velikih “puf” rukava, sa do poda dugačkim velom. U donjem dijelu haljina je veoma masivna i sa dugim šlepom, pa je tako Helena odisala elegancijom i prefinjenošću.

Ova vjenčanica je prikupila pregršt komplimenata, a mnogi komentarišu da Heleni stoji savršeno. Helena je haljinu iznajmila u jednom poznatom salonu, a za ovo zadovoljstvo morala je da izdvoji između 400 i 500 eura. Ona će je zadržati do ponedeljka, kada će vjenčanica ponovo biti dostupna drugim djevojkama koje će moći da je ponesu za svoj najljepši dan, piše 24sedam.

helena1

Podsjetimo, Topalkova ćerka je u žiži javnosti otkako je uhvaćena na aerodromu sa mužem poznate voditeljke, a nakon puno spekulacija ustanovljeno je da su oni ipak razvedeni što je i Helena potvrdila.
 

 

Ne propustite