MEDIJI/NEMA NI 40 KG, MARINA TUCAKOVIĆ ŽIVOTNO UGROŽENA: Oglasili se iz bolnice

Aktuelno
MEDIJI/NEMA NI 40 KG, MARINA TUCAKOVIĆ ŽIVOTNO UGROŽENA: Oglasili se iz bolnice
Marina Tucaković u utorak je hospitalizovana u KBC Dragiše Mišović gdje joj je pružena puna ljekarska njega

Marina Tucaković u utorak je hospitalizovana u KBC Dragiše Mišović gdje joj je pružena puna ljekarska njega i nalazi se pod budnim okom ljekara. Pored teške maligne bolesti sa kojom se Tucakovićeva bori već godinama, virus je dodatno pogoršao njeno zdravstveno stanje.

Prema rečima Profesora Dr. Peđe Savića, zaminikom direkroa KBC Dragiša Mišović, ona je i dalje u životnoj opasnosti.

- Žena je u ekstremno teškom stanju prvenstveno zbog svoje maligne bolesti, a virus je samo dodatno pogoršao situaciju. Ženu u takvom stanju bi i grip odnio a posebno ovako nešto - započeo je razgovor Profesor Savić.

2484981-dr-predrag-savic-ff

Foto:Printscreen RTS

- Ona je i dalje respiratono nestabilna, sa metastazama na plućima i koronom... Na odjeljenju intenzivne negdje je, životno ugrožena. Intubirana je kada je primljena u bolnicu i priključena na respirator, sa maksimalnim protokom kiseonika. Iz ove kuće sigurno niko nije dao informaciju da je Marina van životne opasnosti jer to nije istina. Žena je u ekstremno lošem stanju, to nije zbog virusa već zbog maligne bolesti. Kada sam je vidio... Žena ne liči na sebe, istopila se, nema 40 kilograma - rekao nam je Dr. Predrag Savić.

Novi.ba/Kurir.rs

Ne propustite