LUNA ĐOGANI OBJAVILA SNIMAK SA PLANINE, A TEK DA VIDITE KO JE S NJOM: Palo pomirenje nakon Zadruge, OVO NISMO OČEKIVALI (FOTO)

Show
LUNA ĐOGANI OBJAVILA SNIMAK SA PLANINE, A TEK DA VIDITE KO JE S NJOM: Palo pomirenje nakon Zadruge, OVO NISMO OČEKIVALI (FOTO)
.

AKako su se njihovoj ljubavi protivili mnogi, Luna Đogani je iz svog života udaljila mnoge članove porodice i prijatelje kako bi uživala pored Marka Miljkovića.

Podsjećanja radi, majka Anabela Atijas, ali i prijatelj Savo Perović, nisu mogli da vjeruju da se rijaliti zvijezda vratila dizajneru nakon što ju je ostavio uoči finala druge sezone rijaliti šou-programa "Zadruga", te im nije bilo pravo kada su je ponovo vidjeli u njegovom zagrljaju nakon što su je mjesecima tešili i brisali joj suze.

screenshot-23

Luna je, ipak, odabrala ljubav, poručujući svima da u njenom životu nema mjesta za one koji ne podržavaju Marka, te tako na proslavama povodom rođenja ćerkice Mije nije bilo moguće videti one kojima Miljković nije drag.

Ipak, Đoganijeva je naposlijetku uspjela da odobrovolji supruga da oprosti njenom najboljem prijatelju Savi, te su se u toku današnjeg dana okupili svi zajedno, prvi put po napuštanju rijalitija.

screenshot-24

Njima se pridružio još jedan rijaliti veteran - David Dragojević, te su svi zajedno roštiljali na jednoj planini, iako je to prizor koji je malo ko očekivao da će da vidi posle svega.

Ko zna, možda uskoro na istom mjestu vidimo i Miljkovića i Anabelu, što bi, prema sopstvenom priznanju, Lunino srce učinilo "punim i potpuno na mjestu"

Izvor:Puls

Ne propustite