OVAJ NAPITAK UBRZAVA METABOLIZAM I TOPI KILOGRAME KAO OD ŠALE: Ali samo ako se pripremi na ovaj način! (RECEPT)

Zdrav život
OVAJ NAPITAK UBRZAVA METABOLIZAM I TOPI KILOGRAME KAO OD ŠALE: Ali samo ako se pripremi na ovaj način! (RECEPT)
.

Bez pravilne ishrane i treninga, gubitak kilograma je nemoguć, ali ovaj čaj može znatno da doprinese u oslobađanju tijela od prekomjernih kilograma. Osim što topi masne naslage, cimet ubrzava i rad metabolizma.

Odlična stvar kod ovog čaja je što potpuno prirodne rešenje i ne postoji rizik od negativnih posljedica. Ukoliko ste riješili da se oslobodite nagomilanih kilograma, vrijeme je da uvrstite ovaj začin u svoju ishranu. Cimet ima niz benefita za organizam, a na vrhu liste je borba sa upornim masnoćama.

Istraživanje sprovedeno 2012. godine je pokazalo da je ovaj začin snažan sagorjevač. Osim toga, dobar je za jačanje imuniteta i smanjivanje nivoa šećera i holesterola u krvi. Cimet povećava nivo energije, poboljšava cirkulaciju, ima pozitivan uticaj na opstipaciju i smanjuje osjećaj gladi.

Za pripremu čaja će vam biti potrebno:

Čaša voda
Kašičica meda
Pola limuna
1 štapić cimeta
Limun i med u kombinaciji sa cimetom daju fenomenalne rezultate u mršavljenju i u ovoj kombinaciji leži tajna uspjeha

Priprema:

Stavite štapić cimeta u vodu i sačekajte da prokuha. Nakon toga dodajte med i iscijedite limun. Po želji možete da dodate i malo đumbira ili bibera za još bolji efekat. Piće za mršavljenje je spremno. Konzumirajte jednu šolju dnevno. Najbolje bi bilo da to bude ujutru.

(Stil.kurir.rs)

Ne propustite