OTKRIVENA RONALDOVA PLATA U UNITEDU! Cristiano najplaćeniji u Premijer ligi, ali je iza dvojice velikih rivala

Sport
OTKRIVENA RONALDOVA PLATA U UNITEDU! Cristiano najplaćeniji u Premijer ligi, ali je iza dvojice velikih rivala
Vratio se Cristiano Ronaldo u Manchester United.

Vratio se Cristiano Ronaldo u Manchester United. Poslije 12 godina, od momenta kada je otišao za Real, je ponovo na "Old Trafordu".

Zaobilaznim putem, preko Juventusa, je stigao na "Teatar snova" i tako pretvorio navijačke snove u stvarnost.

Dok se čeka njegovo zvanično predstavljanje i sve formalnosti koje slijede, otkrivena je i njegova plata. Kristijano će u Junajtedu zarađivati 480.000 funti nedjeljno.

ronaldo

Taj podatak znači da će biti najlplaćeniji igrač u Premijer ligi. Iza njega su Romelu Lukaku (Čelsi) sa 450.000 funti nedjeljno uz uključene bonuse, Kevin De Brujne (Mančester siti) sa 385.000, Džek Griliš (Mančester siti) sa 380.000 uz bonuse, Hari Kejn (Totenhem) sa 300.000 dok je recimo na 10. mjestu Entoni Marsijal (Mančester junajted) sa 250.000, ispred Mohameda Salaha (Liverpul) koji dobija 220.000 funti nedjeljno.

Portugalac jeste najplaćeniji u Engleskoj, ali je i dalje iza tandema Parižana. Više od njega dobijaju Lionel Mesi i Nejmar.

Legendarni Argentinac, koji je nedavno stigao u Francusku, dobija nevjerovantih milion funti nedeljno, dok je plata Brazilca 600.000 funti.

Apetititi "crvenih đavola" su sada značajno porasli i već je glavna tema postala titula.

"Junajted je morao da uradi nešto ovako veliko da bi bio iznad Sitija, Liverpula i Čelsija", rekao je bivši fudbaler Mančestera Geri Nevil.

Pritisak je sada znatno porastao kod Ole Gunara Solskjera i njegovih izabranika.

Ne propustite