DANIJEL JE 1983. GODINE PREDSTAVLJAO JUGOSLAVIJU NA EVROVIZIJI ZA PJESMOM "DŽULI": Danas je on SOCIJALNI SLUČAJ, a evo kako izgleda

Kiosk
DANIJEL JE 1983. GODINE PREDSTAVLJAO JUGOSLAVIJU NA EVROVIZIJI ZA PJESMOM "DŽULI": Danas je on SOCIJALNI SLUČAJ, a evo kako izgleda
.

Danijel Popović od kada je kročio u javni život htio to ili ne, uvijek su ga pratili skandali. U prvom bendu u kom se našao nije imao potpisan ugovor, što ga je kasnije koštalo, a desilo se i mnogo drugih neprijatnosti.

Novac od njegovih svirki u to vreme je otišao na drugu stranu, a ovakve intrige i spletke ga prate kroz celu njegovu karijeru pa i danas. Iz jedne grupe prešao je u “Srebrna krila”, ali i tu doživljava razočarenja. Grupa je imala zakazan termin kako bi predstavili sve nove članove benda, međutim na snimanje dolazi samo Danijel, a ostali članovi “Srebrnih Krila” se nisu pojavili. TV ekipa bila je užasno ogorčena i ljuta na ovakva neodgovoran potez. Danijel je tada napustio bend.

Sledeći u nizu skandala, desio se kada se 1983. godine pojavio na “Evroviziji” i branio boje tadašnje Jugoslavije sa pjesmom “Džuli” svi su Danijelu Popoviću predviđali veliku karijeru. Osvojio je četvrto mjesto, numera je munjevitom brzinom postale megahit. Ali nekoliko nedelja prije samog takmičenja dogodio se skandal, kada je jedna grupa javnosti negodovala zašto na ovo takmičenje odlazi Danijel, a ne Lepa Brena, prenosi "Puls Online"

Osamdesetih godina njegova karijera počinje da ide nizbrdo, pa javnost na trenutke zaboravlja na Popovića. Davne 2005. godine razveo se od supruge Sandre Petrž koja je jedna od tri bivše žene sa kojim ima sina Dominika u svojoj knjizi poslije razlaza otkrila je da ju je bivši suprug zlostavljao.

Tokom 2010. godine učestovao je u rijalitiju programu “Farma” koja je rađena u Hrvatskoj, a tokom boravka u istoj pojavile su se vijesti u medijima da je prevario suprugu Aleksandru prije ulaska na imanje. Međutim, on je oštro demantovao svoje navode tvrdeći da je u njegovom braku sve u najboljem redu.

Nakon toga, 2013. godine je izjavio da je 2005. godine nakon razvoda sreću pronašao u četvrtom brak sa suprugom Aleksandrom, ali i da živi od socijalne pomoći u Ljubljani.

Evo kako on danas izgleda: 

3f55c76d8e51400b0d2c8af91174ac5f

Ne propustite