UMOTALA JE STOPALA U FOLIJU - SAT KASNIJE DESILO SE ČUDO: Ovaj trik svi žele probati, A 1 STVAR TREBATE ZNATI

Porodica i zdravlje
UMOTALA JE STOPALA U FOLIJU - SAT KASNIJE DESILO SE ČUDO: Ovaj trik svi žele probati, A 1 STVAR TREBATE ZNATI
-

Aluminijumska folija je jedinstveni materijal, pa se liječenje folijom praktikovalo se čak i u drevnoj Kini: folija se nanosila na biološki aktivne tačke odgovorne za rad oboljelih organa. Danas ćete naučiti kako da se riješite bolova u zglobovima pomoću obične folije za hranu!

Liječenje zglobova folijom je možda najjeftiniji metod, pritom, nema sumnje u njegovu efikasnost! Detaljan opis metode kako se čovjek može tretirati folijom dugujemo psihoterapeutu Vilhelmu Rejhu. Folija može izliječiti prehladu, išijas...

Folija nanijeta na bolno mjesto odražava biostruje u energetski meridijan iz kojeg potiču. Ovo pozitivno utiče na oboljeli organ povezan sa meridijanom i bol nestaje.

Liječenje aluminijumskom folijom je zaista lako. Prekrijte bolno mjesto folijom, na primjer, kosti na nogama. Učvrstite foliju zavojem. Ono što je veoma važnio je da se folija mora nanijeti na bolno mjesto sjajnom stranom!

Mnoge ljude zglobovi redovno bole kada se vreme menja. Sam pogled ka oblačnom nebu, zna da izaziva bol u kostima! Ali folija ovde može da pomogne. Nakon sedam dana stavljanje folije dolazi do olakšanja. Zato su mnogi oduševljeni kad saznaju sve o ovoj čudesnoj tehnici!

(Srbija danas)

Ne propustite