ASTROLOZI TVRDE/ 1 ZNAK ĆE SE OBOGATITI DO KRAJA GODINE, BUKVALNO PREKO NOĆI: Provjerite da li ste baš vi taj sretnik

Kiosk
ASTROLOZI TVRDE/ 1 ZNAK ĆE SE OBOGATITI DO KRAJA GODINE, BUKVALNO PREKO NOĆI: Provjerite da li ste baš vi taj sretnik
-

Astrolozi otkrivaju kakve su novčane prilike za svaki znak do kraja godine!

Kada treba da štedite, kada su dobri dani za trošenje, a kada biste mogli da dobijete na lutriji, saznajte u horoskopu.

Ovan

Promijenite svoje navike i okrenite se svojoj kreativnoj strani.

Oko 19. avgusta bi trebalo da štedite i nikako da ne ulažete novac u neke neobične projekte. Do kraja godine nije dobar period za neka veća ulaganja i trošenje novca.

Kada je riječ o zaradi, položaj Venere će u vaš život dovesti neke veoma bogate ljude, koji bi mogli da vam pomognu da zaradite na nekoj fitnes aplikaciji ili opremi, takmičenju ili preuređenju prostora.

Bik

Ambicija je ono što će vas "voziti" narednih nekoliko mjeseci, a to bi moglo da vam donese i veoma uzbudljivu novu poslovnu priliku polovinom septembra. Šta god da radite, očekuju vas uspkeh i napredak.

Obratite pažnju na rasprodaje jer biste tu mogli da pronađete baš ono što vama odgovara za manje novca.

Ako želite da dodatno zaradite od nekog posla sa strane, okrenite se nekim sportovima na otvorenom, kućnim uređajima ili pisanju priča.

Blizanci

U prethodnim mjesecima shvatili ste šta želite i kako tamo da stignete, a do kraja septembra mogli biste da dobijte ponudu koja se tiče prilično velikog novca.

Pazite na šta trošite, dobro sve isplanirajte umesto da u trenutku donosite odluke. Najbolje ćete proći ako novac potrošite na putovanja ili obrazovanje.

Prilika za dodatnu zaradu pružiće vam se u oblasti veb dizajna, pisanju za onlajn ili štampane medije.

Rak
Vreme je da počnete da radite ono za šta ste rođeni, a ne ono što vam drugi kažu da bi trebalo da radite.

Imaćete veliku želju da radite, možda će vas na to pokrenuti neke lične situacije ili želja da nekome pomognete, ali u svakom slučaju, isplatiće se.

U narednom periodu ćete biti sjajni u svim vrstama pregovora, a novac koji zaradite najbolje bi bilo da uložite u neke nekretnine.

Kada je riječ o zaradi sa strane, tu bi mogle od pomoći da vam budu "zlatne ruke", odnosno zaradu bi moglo da vam donese nešto što sami pravite.

Lav

Narednih mjeseci moraćete da budete štedljiviji nego inače, ali imajte na umu da bi posao sa jednim parom mogao da vam donese dobru zaradu.

Kada je riječ o trošenju novca, vi inače znate da pronađete veoma povoljne stvari, ali i da unovčite svoje socijalne veštine.

Recimo, organizacija događaja bi mogla da vam bude dodatni izvor prihoda.

U svakom slučaju, Venera vam donosi novac, a sjajna prilika za zaradu mogla bi da vam se pruži i preko Interneta.

Djevica

U ovom periodu ste prilično raspoloženi za trošenje novca, a ako želite da uštedite, to ćete uspjeti tako što ćete oprezno donositi odluke koje se tiču novca, sve do jeseni.

Sredinom septembra ćete biti naročito riješeni da trošite i trebalo bi tada da pratite svoj osjećaj jer vas neće izneveriti.

Blog, promocija nekih događaja ili mjesta mogla bi da vam donese dodatnu zaradu, a Jupiter je u takvom položaju da bi vam lako mogao donijeti neki novčani dobitak na lutriji ili neku sjajnu ponudu za posao.

Vaga

Otkrićete neke svoje vještine za koje niste ni znali da ih imate i smislićete način da na njima zaradite. Pored toga, dobro bi bilo da uložite u neke ideje koje se tiču obrazovanja djece ili zabave.

Novac ćete uglavnom trošiti na neke stvari koje će vam pomoći da bolje upoznate sebe.

Poslovi koji bi vam mogli donijeti dodatnu zaradu imaju veze sa deljenjem recepata ili pružanjem usluga koje se tiču bezbjednosti.

Škorpija

Shvatićete da želite da radite manje, a zarađujete više, pa ćete se i povezati sa ljudima koji slično razmišljaju. To će vam, vjerovali ili ne, donijeti mogućnost da se obogatite.

Položaj Marsa doneće vam nepokolebljivu hrabrost, a investicije ili poslovi koji imaju veze sa inostranstvom biće dobri za vas.

Za dodatnu zaradu razmislite kako biste svoje vještine mogli da podijelite sa drugima, tj. da ih stavite drugima na uslugu.

Strijelac

Pluton će krenuti direktno od oktobra, što znači da možete da očekujete neočekivano. Maltene preko noći će vam se pružiti prilika za neki dobro plaćeni posao ili ćete možda dobiti neko nasljedstvo.

Da biste pametnije trošili novac, postavite sebi rokove – koliko novca smete da potrošite do određenog datuma, inače postoji šansa da ga uzalud "spiskate".

Fotografija ili lov na talente mogli bi da vam donesu dodatnu zaradu.

Jarac

Položaj Jupitera je veoma povoljan za vas, pa u narednim mjesecima možete da očekujete veliki uspjeh i još veću zaradu.

Savjet za pametno trošenje podrazumijeva trošenje novca na edukaciju ili unapređenje nekih vještina.

Sjajna prilika da se obogatite preko noći je 22. avgust, kada biste mogli da dobijete na lutriji.

Vodolija

Morate više da se fokusirate na svoju materijalnu situaciju. Možda bi trebalo da pokrenete nešto svoje, da radite za sebe. Budite hrabri i to će vam se isplatiti.

Podučavanje drugih moglo bi da vam donese zaradu sa strane, kao i renoviranje nameštaja.

Ribe

Narednih mjeseci trošićete manje nego inače, i to tako što ćete tačno prepoznati stvari koje biste zaleteli da kupite, a ne trebaju vam. Umjesto toga, bolje je da uložite novac u svoj napredak i razvoj, putovanje ili neki kurs...

Pisanje ili savjeti o vezama ili podučavanje u vezi sa onim čime se inače bavite, mogli bi da vam donesu dodatnu zaradu.

(MONDO)

Ne propustite