SVE VRIJEME POGREŠNO DEPILIRAMO NOGE, A NISMO IMALI POJMA! Žene oduševljene - traje 30 sekundi,a noge će biti glatke kao nikada

Moda i ljepota
SVE VRIJEME POGREŠNO DEPILIRAMO NOGE, A NISMO IMALI POJMA! Žene oduševljene - traje 30 sekundi,a noge će biti glatke kao nikada
Da li znate da postoji mnogo bolji način za brijanje nogu od onog na koji se do sada navikli?

Da li znate da postoji mnogo bolji način za brijanje nogu od onog na koji se do sada navikli? Neuporedivo kraće traje, a ne postoji način da se posječete!

Jedna od radnji koju najveći broj žena posebno mrzi jeste brijanje nogu. Nerijetko se dešava da završimo sa flasterima po nogama jer u žurbi ne prevlačimo paljivo brijač preko kože. Možda ipak nije do žurbe i naše nespretnosti, možda zapravo sve vrijeme na pogrešan način brijemo noge?

Video koji je objavila jedna korisnica TikTok-a po imenu Loren Henderson izazvao je burnu reakciju na ovoj društvenoj mreži, kada ga pogledate biće vam jasno i zašto. Loren kaže da sve vrijeme ppogrešo brijemo noge i da "ispravan" način mnogo kraće traje, nema posjekotina, a noge su glatke za manje od 30 sekundi.

noge

U videu koji je pokupio preko 70.000 lajkova ova dama kaže da ključ leži u tome da brijač pomjerate gore-dole po nozi, a da ga pritom uopšte ne odvajate od kože. 

"Vidjela sam ovo i zauvijek me je promijenilo. Ako brijete noge, dobro poslušajte. Znate kako mi, žene, nasapunjamo noge i obrijemo dio, pa sve to ponovimo sa drugim dijelom, itd? Pogrešno! Probajte ovaj način umjesto toga. Brijte noge bez prestanka i bez podizanja brijača. Obrijete, ali ne podižete", napominje Loren.

"Jutros mi je bukvalno bilo potrebno pet sekundi da obrijem jednu nogu. To je najbrže što sam uspjela do sada u životu da uklonim dlačice, a možete da pređete preko koljena i nećete se posjeći", dodala je.

Njen trik je impresioniralo ogroman broj žena koje su joj se zahvaljivale na ovoj mudrosti  i tome što im je "olakšala život".

"Prvi put u životu jedva čekam da se obrijem sutra ujutro", napisala je jedna korsnica ove mreže, dok je druga dodala:

"Probala sam iz čiste znatiželje i zaista uspjeva. Nema šanse da se posječeš, a noge su savršeno glatke."...

@lalalalauren00

Reply to @ccatch1981 knee shaving

Ne propustite