PRIJE 14 GODINA JE BILA NAJLJEPŠA DJEVOJČICA, A DANAS JE USLIKANA NA PLAŽI: Evo kako izgleda, mnogima zastaje dah kad vide njenu ljepotu

Praktična žena
PRIJE 14 GODINA JE BILA NAJLJEPŠA DJEVOJČICA, A DANAS JE USLIKANA NA PLAŽI: Evo kako izgleda, mnogima zastaje dah kad vide njenu ljepotu
.

Francuskinja Tilan Blondo sa šest godina proglašena je za najljepšu djevojčicu na svijetu, a slatka djevojčica upadljivih plavih očiju postala je zvijezda modne industrije. Danas ima 20 godina i radi kao model, a pažnju i dalje privlači nesvakidašnjom ljepotom.

Tilan ljetnje dane provodi na plažni i to u mondenskom francuskom ljetovalištu Sen Trope. Atraktivna Francuskinja ljetovanje provodi u društvu novog izabranika, Bena Atela. Bijeli bikini koji je nosila Tilan naglasio je preplanuli ten.

n8dk9kpturbxy82mmu1yzfmoddlmzy5ndkzzmmxywewzjixzju4mdm5zi5qcgerkwlnap4agaewbq

foto: Profimedia

Kćerka francuskog fudbalera Patrika Blondoa i voditeljke Veronike Loburi manekensku karijeru započela je sa četiri godine kada se pojavila na reviji Žan Pola Gotijea.

Sa šest godina proglašena je za najljepšu djevojčicu na svijetu, ali manekenska karijera nije prošla bez kontroverzi, pa je tako snimanje francuskog Voga s 10-godišnjom Tilan, u kojem nosi jaču šminku i odjeću za odrasle, izazvala brojne kritike javnosti.

tilan-blondo1

Tilan se dva puta našla na vrhu liste "TC Candlera" 100 najljepših lica.

Danas se Tilan bavi modelingom, potpisala je ugovor za "L’Oreal", a posjeduje i svoju modnu marku "No Smile Clothing" koja prodaje ogrtače za kupanje i sportsku opremu dok joj se bogatstvo procjenjuje na preko 4 miliona dolara.

(Žena Blic)

Ne propustite