LUNA SE OBRATILA FANOVIMA BEZ ŠMINKE I FILTERA, ULAZI U ZADRUGU 5?! Đoganijeva otkrila sve detalje, EVO KAKO IZGLEDA (FOTO)

Show
LUNA SE OBRATILA FANOVIMA BEZ ŠMINKE I FILTERA, ULAZI U ZADRUGU 5?! Đoganijeva otkrila sve detalje, EVO KAKO IZGLEDA (FOTO)
.

Danima se spekulisalo da li će Luna Đogani ponovo ući u rijaliti, a ona je sada riješila da stavi tačku na te priče.

Ona se obratila fanovima na svom jutjub kanalu, sa prvog porodičnog putovanja, i bila je u potpuno prirodnom izdanju, bez šminke.

2665527-luna-6-ls

- Ne želim da bilo ko misli da ću uopšte razmišljati o tome, ikada više, a kamoli pristati i ući. Ovaj put imam baš debeo razlog za to. Moj život je onako kako sam uvek želela da bude, srećna sam, sve mi ide, posao i privatni život. Ja sam super. U rijaliti sam ulazila kada nisam bila dobro i kada sam morala da uđem, to je bio moj način da budem dobro i da sebe nekako izvučem iz tih nekih rupa u koje sam upala. Sad nemam ni jedan jedni razlog zbog kog bih ušla u rijaliti. Ispunjena sam maksimalno. Nikada, nikada neću ući bilo gde - govorila je Luna.

2665529-luna-5-ff

- To je moja prošlost. Moja budućnost je moj slobodan život, porodica, muž, dete, na to ću biti fokusirana - zaključila je Luna.

Izvor:Kurir

Ne propustite