Ušla u Ginisovu knjigu rekorda, ima najveća usta na svijetu

Kiosk
Ušla u Ginisovu knjigu rekorda, ima najveća usta na svijetu
-

Samanta Ramsdel (31) iz Konektikata ušla je u Ginisovu knjigu rekorda kao žena koja ima najveća usta na svijetu, a upravo zbog toga postala je popularna na TikToku.

Na TikToku, Samana Ramsdel, ima 1,7 miliona pratilaca zahvaljujući svojim ogromnim ustima. Rekla je kako se osjeća sjajno zbog činjenice da može da proslavi svoju neobičnu prednost, zbog koje je nekada bila nesigurna.

Samanta je oduvijek tvrdila da ima najveća usta, a sada je dobila i zvaničnu potvrdu za to. 

Osvojila je Ginisov rekord za najveća ženska usta na svijetu. 

Naime, njena usta su široka 6,52 centimetra.

"Savet za sve one koji imaju nešto neobično i htjeli bi da osvoje Ginisovu titulu, učinite to. Budite ponosni na to i učinite to svojim najvećim bogatstvom. To je vaša super moć. To je ono što vas čini posebnim i drugačijim od svih ostalih", rekla je Samanta.

Uprkos tome što je oduvijek imala neobično velika usta tek je prošle godine na društvenim mrežama počela pokazivati ​​svoje začuđujuće sposobnosti stavljanja velikih količina hrane.

"Napravila sam TikTok u jesen 2019, ali nisam često objavljivala ​​sve dok pandemija nije započela. Snimila sam mnogo smiješnih video zapisa, komičnih skečeva i pjevačkih parodija, ali videa koja su uključivala moja usta i lice brzo bi postala viralna", ispričala je ona, a prenosi Kurir. 

SNIMAK NA OVOM LINKU.

@samramsdell5

#duet with @guinnessworldrecords turning my biggest flaw/ insecurity into my biggest asset

Ne propustite