FENG ŠUI PRAVILO KOJE PRIVLAČI BOGATSTVO: 1 stvar nipošto ne smijete držati u novčaniku

Zanimljivosti
FENG ŠUI PRAVILO KOJE PRIVLAČI BOGATSTVO: 1 stvar nipošto ne smijete držati u novčaniku
.

Ako planirate da kupite novčanik, ova pravila morate da poštujete.

Po feng shui konceptu svaka stvar nosi određeni simboliku, pa ukoliko želite da poboljšate svoj finansijski status, važna je boja ali i materijal novčanika koji kupujete. Novčanik koji koristite mora biti samo vaš i preporuka je da nikada ne kupujete polovan novčanik jer ne znate kakvu energiju je posjedovala osoba koja ga je nosila prije vas.

Takođe, najbolje da novčanik kupite sami, a ako vam ga neko pokloni važno je da ne bude prazan. Nikada ne kupujte novčanik od prave kože jer će doneti negativnost u vaš život, tvrde Feng šui stručnjaci. Kako biste privukli novac važno je da novčanik otvarate često, a možete ga držati u spavaćoj sobi ili na radnom stolu.

Nipošto nemojte u novčaniku nositi račune, čak ni one koje ste platili. To privlači energiju trošenja u vaš život i konstantno ćete morati za nešto da dajete novac. U novčaniku ima mjesta samo za novac i bankovne kartice. 

Stručnjaci iz ove oblasti upozoravaju da je dobro da u novčaniku uvijek imate više novca nego što vam je potrebno, jer to priziva dobro finansijsko stanje. Vodite računa da su novčanice uvijek lijepo složene, a ne zgužvane. 

Preporuka je da birate novčanike crne i zelene boje jer donose uspjeh i napredak, piše Lepa i Srećna.

Ne propustite