KARLEUŠA UŽIVA SA KĆERKAMA NA LUKSUZNOJ DESTINACIJI: Evo koliko košta noć u hotelu, POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE

Show
KARLEUŠA UŽIVA SA KĆERKAMA NA LUKSUZNOJ DESTINACIJI: Evo koliko košta noć u hotelu, POGLEDAJTE FOTOGRAFIJE
-

Pop zvijezda Jelena Karleuša sa kćerkama Atinom i Nikom Tošić uživa u jednom od najskupljih hotela u Turskoj. Sa svojim pratiocima na Instagramu, pjevačica je podijelila luksuz kojim je okružena.

Naime, pjevačica vrele letnje dane prodvodi sa svojim nasljednicama pored mora, a svoju armiju fanova oduševila je objavama iz Bodruma. Atina i Nika su nedavno bile u istom hotelu sa Duškom Tošićem, a sada uživaju sa majkom.

Sa terase, koja se nalazi na posljednjem spratu hotela, može se vidjeti predivan pogled na more koji je Jelena i snimila, a takođe se može vidjeti i da ih pored luksuznog hotela okružuje i predivna priroda, kao i prozirno plavo more.

Najjeftinija soba za njega i djevojčice, za deset dana ljetovanja, iznosi 10.773 eura, dok ima i skupljih, a definitivno, sudeći po Karleušinim objavama vrijedi ove peprene cijene.

k4-830x0

k1-830x0k1-830x0

k5-830x0

k6-830x0

Kraljevske sobe, terase sa džakuzijem, devet tematskih restorana, bazeni na svim spratovima hotela koji su u okviru terasa, spa centar, samo su neke od pogodnosti hotela u kojem one odsjedaju.

Jelena, Atina i Nika uživaju na luksuznoj destinaciji od koje zastaje dah.

(Telegraf.rs)

Ne propustite