OVO JE KĆERKA EMIRA KUSTURICE, BILA JE SA SRPSKIM PRINCOM: Rijetko se pojavljuje u javnosti, a evo kako izgleda (FOTO)

Show
OVO JE KĆERKA EMIRA KUSTURICE, BILA JE SA SRPSKIM PRINCOM: Rijetko se pojavljuje u javnosti, a evo kako izgleda (FOTO)
-

Ovako izgleda Dunja Kusturica, kćerka Emira Kusturice.

Iako privatan život vješto čuva daleko od očiju javnosti, poznato je da je Emir Kusturica dugo u ljubavi sa producentkinjom Majom sa kojom ima dvoje djece - sina Stribora i kćerku Dunju.

Njihova kćerka Dunja krenula je stopama svojih roditelja, te diplomirala dramaturgiju, a godinu dana studirala je istoriju umjetnosti na Sorboni u Parizu i danas je selektor Kustendorf filmskog i muzičkog festivala.

Ono po čemu je javnost najbolje pamti je veza sa princem Aleksandrom III Karađorđevićem, a iako je tadašnjeg partnera pratila na gotovo svim događajima, Dunja je otvoreno isticala da joj nimalo ne prija pojavljivanje u medijima.

"Meni to smeta, ja mislim da se privatni život naziva privatni život upravo da se o tome ne bi pisalo. Nisam profil žene koja voli da se eksponira kada su takve stvari u pitanju i da sa njima izlazim javno", rekla je svojevremeno Dunja Kusturica.

U vrijeme trajanja romanse sa princem mnogi su je upoređivali sa princezom Marijom Karađorđević, a jedno vrijeme su joj davali i nadimak "srpska Kejt Midlton".

Ovako izgleda Dunja Kusturica:

dunja-kusturica-decko

20160117213637-201074

(mondo.rs)

Ne propustite