SANJALI STE KAKO VAM ISPADAJU ZUBI? Evo šta će vam se desiti u stvarnosti

Kiosk
SANJALI STE KAKO VAM ISPADAJU ZUBI? Evo šta će vam se desiti u stvarnosti
Ako sanjate zube to može imati razna značenja, a najčešće zubi u snovima ukazuju na zdravlje. Ovi snovi mogu biti i pozitivni i negativni, a zavisno od same konotacije koju nosi san o zubima.

Ako sanjate zube to može imati razna značenja, a najčešće zubi u snovima ukazuju na zdravlje. Ovi snovi mogu biti i pozitivni i negativni, a zavisno od same konotacije koju nosi san o zubima.

Sanjati lijepe bijele zube

Ako ste sanjali da imate lijepe, bijele zube to znači da je vaše zdravlje veoma dobro. U društvu važite za osobu od ugleda i svi vas poštuju. Zračite pozitivnom energijom gdje god da se pojavite i da ljudi obožavaju biti u vašem društvu.

Sanjati pokvarene zube

Loši, pokvareni zubi u snu označavaju da ćete doživjeti mali neuspjeh na poslu. Uložićete novac u neproverene poslove koji vam mogu stvoriti finansijske gubitke i probleme sa zakonom, ipak ako mislite da preskočite ulaganja novac ćete svejedno izgubiti potrošnjom na nebitne stvari. Uglavnom doći ćete u situaciju da se zapitate gde su mi pare i na šta sam ih to potrošio/la.

maintaining-white-teeth

Sanjati zlatan zub

Imati zlatne zube u snu znači da je pred vama period u kome ćete zaraditi dosta novca. Ako dugo očekujete nasledstvo, ovo je povoljan trenutak da ga dobijete. Postoji i alternativno značenje gdje zlatan zub označava da gledate prijatelje sa visoka i da lagano počinju da vas izbjegavaju. Trebali bi ste biti manje sebični i posvetiti pažnju drugima.

Ako sanjate nove zube

Sanjati da dobijate nove zube znači da vas zdravlje odlično služi. Ako ste se dvoumili da li da ulažete novac u posao, naredni period će biti idealan za ostvarivanje finansijske koristi.

Ako sanjate vještačke

Vještački zubi u snu upozoravaju da budete oprezni, neko u okruženju namerava da vas prevari. Moguće je da će tražiti da mu pozajmite novac poslije čega će nestati bez traga.

Sanjati slomljen zub

Imati slomljene zube označava da ćete se naljutiti na blisku osobu. Osjećate da drugi koriste vašu dobrotu, a za uzvrat vam ne pružaju nimalo poštovanja.

Snovi gdje vam ispadaju zubi

Ispadanje zuba u snu znači da ste veoma opterećeni, ne posvećujete dovoljno pažnje zdravlju. Mislite na sve osim na sebe. To će naljutiti vašu porodicu pa će vas primorati da odete na redovan godišnji pregled.

Popravci zubi u snovima

Sanjati da popravljate zube simbolizuje da će većina vaših problema i poteškoća nestati. Ne gubite nadu, za vas će sve krenuti na bolje.

San gdje vadite jedan zub ili više zuba

Ako ste vadili zub u snu, znači da ćete prekinuti kontakt sa osobom koja vas opterećuje i muči poput kvarnog zuba.

Zubobolju ili bol zuba sanjati

Kada vas bole zubi u snu to znači da vama ili nekom vašem bližnjem predstoji lakša bolest poput gripe ili prehlade.

Pranje zuba

Ako perete zube u snu znači da se na javi žrtvujete za nekoga, a to vam donosi štetu. Alternativno ovo može značiti da ćete izbjeći neke lakše zaraze od kojih su oboljeli neki vaši poznanici i da vam predstoji izuzetno dobar period što se tiče zdravlja.

Sanjati da vas je neko ugrizao zubima

Ako sanjate da vas je neko ugrizao zubima to znači da vam predstoji dobra sreća. Sanjati da vas je neko ugrizao iz strasti, to znači da vam predstoji strastvena ljubav na javi. Ako ste sanjali da vas je ugrizlo dijete, to znači da vam predstoji finansijski dobitak.

smile-with-teeth-300

Sanjati da vas je ugrizao kućni ljubimac

Ako sanjate da vas je ugrizla neka životinja koja ima zube, kao što su kućni ljubimci pas ili mačka, to znači da ste uvrijedili nekog prijatelja nesvjesno.

Sanjati da vas je ugrizla domaća životinja

San u kojem vas je ugrizla domaća životinja poput konja, krave, ovce, koze ili praseta označava da bi ste se trebali paziti lažnih prijatelja.

Značenje ovih snova može biti pojednostavljeno. Ako ste skoro bili kod zubara ili vas boli zub, moguće je da je to podsvjesno na vas ostavilo dublji utisak.

(sanovniktumac.com)

Ne propustite