KRAJ JULA DONOSI NEOČEKIVANE PROMJENE: Ova 3 znaka su na udaru, EVO ŠTA VAS ČEKA

Zanimljivosti
KRAJ JULA DONOSI NEOČEKIVANE PROMJENE: Ova 3 znaka su na udaru, EVO ŠTA VAS ČEKA
.

Posljednja nedelja u juli će mnogima donijeti zanimljive događaje. Biće više lijepih stavri nego onih ružnih, ali posebno pažljivi moraju da budu Blizanci, Rakovi i Strijelčevi

Evo kako su zvijezde naklonjene svakom znaku ponaosob:

Ovan

Neko vam daje korisne informacije i na takav način vam pomaže da pravilnije procjenjujete različite poslovne mogućnosti koje imate na raspolaganju. Jasno vam je da zajednički dogovori predstavljaju pozitivan pomak u rješavanju važnih poslovnih ili privatnih interesa. Slobodno izrazite neka svoja potisnuta osjećanja ili namjere. Učinite neki poseban gest pažnje prema svom partneru i u prilog zajedničkoj sreći koju treba njegovati.

Bik

Jasno vam je da okolina od vas očekuje da se neprekino ističete sa posebnim rezultatima i da uvijek ostavljate neki veličanstveni utisak. Trenutno postoje neke komplikovane okolnosti sa kojima ćete morati da se suočavate u hodu, bez predaha ili odlaganja. Posebno vam prija porodična harmonija i nečije prisustvo, jer na takav način možete da ostvarite bolju psihološku ravnotežu. Stalo vam je da usrećite voljenu osobu i spremni ste na svaku vrstu ljubavnog izazova.

Blizanci

Iznenadne promjene na poslovnoj sceni, djeluju kao dodatni psihološki pritisak i zahtevaju da imate dobru koncentraciju kako biste se na vrijeme prilagođavali u odnosu na očekivanja. Ponekad je teško uskladiti različita interesovanja i afinitete koji vas prate, ali u ime zajedničke sreće sve je moguće. Vaša lična sreća proističe iz unutrašnje potrebe, da se sve lijepe misli i topla osjećanja uvijek dijele ili razmijenjuju sa bliskom osobom.

Rak

Prihvatili ste previše obaveza koje polako počinju da vas zamaraju i sada trežite instant rešenja kako biste mogli više da se posvetite nekim omiljenim temama. Ako vam je stalo da sačuvate svoj dobar ugled ili uticaj koji imate, udružite interese sa pouzdanim saradnicima. Iskustvo vas opominje da napravite emotivnu distancu u odnosu na neke sumnjive osobe ili situacije. Oslonite se na svoju intuiciju, dobar osećaj vas neće izneveriti.

Lav

Zahvaljujući dobrim idjema i strategiji koju sprovodite delujete veoma ozbiljno na svoje saradnike. Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite dugoročnije poslovne interese. Znate da se nametnete u pravom trenutku i često vodite glavnu riječ u pregovorima. Važno je da podstičete dvosmjerne kontakte. Događaji koji vas prate u ljubavnom životu djeluju ohrabrujuće. Osjećate veliki emotivni zanos i zadovoljstvo u društvu voljene osobe. Prija Vam nečija naklonost.

Djevica

Potrebno je da osmislite dobar plan i da ostanete dosledni u svakoj fazi sprovođenja, posebno kada se nalazite pred saradnicima kada vas osporavaju. Nakon dužeg poslovnog ubjeđivanja situacija će se promeniti u vašu korist, ali moraćete da ostanete uporni i dosledni. Preplavljeni ste različitim mislima i emocijama, tako da pažljivo odmeravate dobru priliku u kojoj možete da izrazite sve svoje ranovrsne želje. Partner vas iskreno podržava i podstiče na aktivnu ulogu.

Vaga

Uz dobru procenu mogućnosti i pravilan izbor saradnika relativno brzo možete da ostvarite svoje ciljeve na poslovnoj sceni. Ponekad morate delovati energično ili ultimativno u društvu saradnika. U svom prepoznatljivom maniru znate da osvajate simpatije na različitim stranama. Kada ste dobro raspoloženi, imate utisak da su vam dostupne najbolje mogućnosti i tada obično birate neku dominantnu ulogu pred svojim partnerom.

Škorpija

Sve korisne informacije mogu da vam olakšaju uspješno rješavanje nekih poslovnih pitanja koja imate. Obratite pažnju na sugestije koje vam daje jedna iskusna osoba, nema razloga da odbacujete neke ideje samo zato što vam zvuče suviše apstraktno. Ako vam je stalo da promijenite ili poboljšate svoj odnos sa voljenom osobom, onda pokažite više razumijevanja za kriterijume koje koristi druga strana. Razlike u mišljenju ne treba da vas emotivno udaljavaju.

Strijelac

Potrebno je da se rasteretite od dodatnih obaveza, ali nemate dovoljno energije da se angažujete na više strana istovremeno. U dostojanstvenom stilu i bez suvišnih pitanja prihvatite sve korisne sugestije ili riječi kritike koje vam upućuju bliski saradnici. Željeli biste da uspostavite bolju kontrolu nad novim događajima u ljubavnom životu, međutim ništa značajno ne možete da učinite bez prethodnog dogovora sa svojim partnerom.

Jarac

Na vrlo efikasan način znate da sprovedete različita pravila uspešnog poslovanja, koja ostavljaju ozbiljan i pozitivan utisak na vašu okolinu. Potrudite se da potisnite svoju profesionalnu sujetu kada se javno polemiše o pravilnom vrjednovanju nečijih zasluga. Prolazite kroz različite faze emotivnog raspoloženja. U momentima osjećate veliki emotivni zanos ili inspiraciju, ali vam se čini da vam nedostaju dobre prilike da u potpunosti izrazite svoje namjere.

Vodolija

Prolazite kroz različite faze stvaralačkog raspoloženja i stalo vam je da sebi obezbijedite optimalne uslove. Obratite pažnju na reakciju bliže okoline, jer ponekad ne želite da prihvatite komentare koje doživljavate kao oštru kritiku. U odnosu sa ljubavnim partnerom često preuzimate aktivnu ulogu i spremni ste da promijenite neke zajedničke navike koje vas sputavaju. Instiktivno znate da prepoznate pravi momenat i dobar ritam.

Ribe

Nalazite se u sjajnoj formi i sa velikim optimizmom prilazite svakoj poslovnoj temi koju predlažu vaši saradnici. Zahvaljujući pouzdanim informacijama koje dobijate sada možete da planirate niz zajedničkih akivnosti koje će vam uskoro donijeti uvećne rezultate. Često imate dobar predosjećaj, jer ispunjeni ste romantičnim mislima i raspoloženjem. Uljepšajte svoj ljubavni i intimni život, tako što ćete djelovati na voljenu osobu u skladu sa svojom inspiracijom.

(astrolook.com)

Ne propustite