OTAC MU JE UMRO KAD JE IMAO 2 GODINE, A EVO KO JE MAJKA RELJE POPOVIĆA: Rijetki znaju ovaj podatak, poznata ličnost

Show
OTAC MU JE UMRO KAD JE IMAO 2 GODINE, A EVO KO JE MAJKA RELJE POPOVIĆA: Rijetki znaju ovaj podatak, poznata ličnost
.

Reper Relja Popović, koji je nedavno postao otac drugi put, vrlo malo o svojoj privatnosti veoma rijetko govori, a mnogi detalji iz njegovog života malo su poznati javnosti.

Naime, reper nikada nije javno želio da govori o svojoj porodici. Ono što je javnosti bilo poznato jeste podatak da je rano, još kao beba od dvije godine, ostao bez oca i da je živio s majkom. Ipak, sve do njene smrti javnost nije bila upoznata sa činjenicom da je Reljina mama bila čuvena baletska ikona Narodnog pozorišta Zoja Begoli.

Zoja je bila prva solistkinja baleta i dugogodišnji repetitor Narodnog pozorišta u Beogradu, pedagog baletske škole "Lujo Davičo" i profesor Akademije umjetnosti. U nacionalnom teatru zavladala je velika tuga kad se pronijela vijest o Zojinoj smrti, koja je preminula 2. januara 2017. godine u 68. godini nakon duge i teške bolesti.

1811474-1321313-ff

foto: Dragan Kadić

Njen život obilježila je jedna ljubav, čije prezime je nosila do kraja života. Naime, Zoja je 10 godina bila u braku sa čuvenim jugoslovenskim glumcem Farukom Begolijem, koji je i nakon njihovog rastanka često isticao da je ljubav sa Zojom bila jedina prava.

- Više ne govorim o ljubavima jer je postojala jedna prava ljubav i brak. Bili smo 18 godina zajedno. Mislim da je balerina i do danas zadržala moje prezime. Kad se završilo, završilo se, nažalost. Ostali smo prijatelji. Čujemo se telefonom povremeno. Najviše smo se čuli tokom rata. Kad smo shvatili da smo dobro, i ona i ja, sve rjeđe i rjeđe smo se čuli. Bogat sam tom ljubavlju, bogat sam tom ženom. Zahvalan sam joj što mi je pružila jedno saznanje, divnu ljubav, brak, divno druženje i divan dio života - rekao je Faruk u jednom intervjuu neposredno pred smrt.

Begoli je preminuo u Prištini 23. avgusta 2007. u 63. godini, a Zoja Begoli sahranjena je 10. januara 2017. na Novom groblju u Beogradu.

(kurir.rs)

Ne propustite