KRISTINA SE UDALA ZA TURSKOG BOGATAŠA I ŽELI DA IMAJU 105 DJECE: Ona ima 24 godine, iznenadit ćete se kad čujete KOLIKO DJECE VEĆ IMA! (FOTO)

Zanimljivosti
KRISTINA SE UDALA ZA TURSKOG BOGATAŠA I ŽELI DA IMAJU 105 DJECE: Ona ima 24 godine, iznenadit ćete se kad čujete KOLIKO DJECE VEĆ IMA! (FOTO)
-

Kristina i njen suprug, turski milioner Galip Ozturk, žele da imaju 105 djece!

Kristina Ozturk (23), djevojka porijeklom iz Rusije, na odmoru u Gruziji upoznala je milionera Galipa, inače vlasnika lanca hotela. Ova mlada majka tada je već imala kćerku Viku, koju je rodila u 17. godini života, a potom se udala za Turčina.

Njih dvoje odlučili su da žele da imaju veoma veliku porodicu sa više od 100 djece, a njihov prvi sin Mustafa rođen je u martu 2020. godine, dok je njihovo deseto zajedničko dijete, Olivija, rođena u januaru 2021. Njihovu djecu rađaju surogat majke jer ovaj par želi da za kratak period dobije dosta djece, što su i dokazali tako što ih do sada imaju već 22.

Kristina je ranije izjavila da ne zna koliko će djece imati, ali da definitivno ne planiraju da stanu, te da su pričali i o tome da imaju više od 100 djece.

Ova mlada mama kaže da je postala "zavisna od majčinstva", te da i ona i suprug žele da djeca "i dalje stižu" u njihov dom. Ona dodaje da uživa u brizi o djeci i da radi sve što mame inače rade, ali naravno, ima i pomoć dadilja, i to čak 16 njih!

Ističe da je veoma stroga, te da vodi računa o tome da deca spavaju od osam uveče do šest ujutro. Takođe, dadilje imaju obavezu da u dnevnicima zapisuju sve detalje o djeci, koje ona i suprug nagledaju.

(MONDO)

Ne propustite