TANJA SAVIĆ OTKRILA KAKO ODGAJA DJECU, DUŠAN TVRDI DA OVO NIJE ZDRAV NAČIN: "Živimo na selu, ne dam im telefone" OVAKO ŽIVE U SRBIJI

Show
TANJA SAVIĆ OTKRILA KAKO ODGAJA DJECU, DUŠAN TVRDI DA OVO NIJE ZDRAV NAČIN: "Živimo na selu, ne dam im telefone" OVAKO ŽIVE U SRBIJI
.

Pjevačica Tanja Savić tek nedavno je uspjela da dovede sinove u Srbiju, nakon što ih je njen još uvijek zakoniti suprug Dušan Jovančević, kako je ona rekla, bez njenog zanja odveo u Australiju. 

Međutim, tu se ova porodična drama ne završava. Još uvijek zakoniti suprug Tanje Savić, Dušan, optužio je pjevačicu kako maltretira njihove sinove psihički, ali i fizički. On je naveo da im Tanja brani da pričaju sa ocem, te da ih tuče, kao i to da im prijeti kako mu oni ne bi rekli pravu istinu.

2616535-tanja-s-2-ff

Kao dokaz za svoje tvrdnje, da je Tanja navodno ogrebala njihovog sina, on je poslao novinarima fotografije djeteta na kojima se vidi da ono ima ožiljak koji izgleda kao da je nastao dosta ranije. Dušan je na to odgovorio: "Sve se desilo prije deset dana, sin mi je tek sada pokazao šta mu je uradila". Ovim povodom sada se oglasila i Tanja Savić.

- Znamo mi čime se on sve bavi i najavio nam je da će da da sve u medije. Znamo mi kako on fukcioniše i kakavo mu je psihičko stanje i nije mi jasno kako vama novinarima nije jasno i kako vjerujete čovjeku koji ima poremećaj ličnosti. Prije neki dan me je zvao i rekao "Volim te, čekajte me, hoću da dođem da živim sa vama", ja sam mu odgovorila da ne dolazi u obzir, da djecu može da viđa, ali da stvarno ne želim ništa sa njim. Obećavao je da će da se promijeni, ali on ima obraz kao đon i jasno vam je o kakvom čoveku se radi - rekla je Tanja i dodala:

- Danas sam najbolja, sutra sam najgora. Danas nas voli i obožava i kuje nas u zvezde, a posle sam manipulator. Ne bih se nastavljala, želim miran život. Deci je skoz okej pored mene, ništa im ne fali. Bitno da su stabilni, da nisu agresivni, da ne bacaju stvari po kući kao što je to bio slučaj ranije. Druga deca su kad su došli. Tamo su samo igrali samo igrice, čuvala ih je baba i nisu bili socijalizovani, a sada je sve to drugačije i sa drugarima dele sve, poštuju starije, a nisu znali šta to znači. Teram ih da budu što više napolju, nema igrica više za razliku od tate koji im je samo igrice davao, zatvarao ih u kući i gojili su se. Život na selu je najzdraviji za decu - rekla je pevačica za "Blic".

Izvor:Blic

Ne propustite