"GREBALA JE SINA NOKTIMA PO ČELU" Muž Tanje Savić poslao slike: PJEVAČICA SE ODMAH OGLASILA, evo šta je poručila

Show
"GREBALA JE SINA NOKTIMA PO ČELU" Muž Tanje Savić poslao slike: PJEVAČICA SE ODMAH OGLASILA, evo šta je poručila
Nakon što je Tanjin bivši suprug, Dušan Jovančević, iznio da pjevačica maltretira njihova dva sina i zabranjuje im da se čuju sa njim jer ih huška protiv nje. Objavio je i fotografije kojima dokazuje navedeno, odnosno, gdje se vidi kako Tanja navodno maltretira nasljednike, tačnije jednog od njih, time što ga je navodno ogrebala po čelu i nanijela povrede.

Dušan Jovančević poslao je redakciji portala Telegraf.rs fotografije koje su, tvrdi, dokaz da je Tanja Savić navodno fizički povrijedila jednog od njihovih sinova.

Kako je istakao u porukama koje nam je poslao, dijete mu je tokom video poziva pokazalo ožiljak na čelu, a koji je navodno zadobio od Tanje.

- Djeca mi se žale da ih Tanja bije, brani im da pričaju sa mnom, manipuliše sa njima, ucjenjuje. Moraju da kažu ono što im ona govori, iako je to laž - napisao je Dušan u poruci.

- Sad mi je Đorđe pokazao kako ga je jurila po stanu i kad ga je uhvatila kako mu je čelo noktima izgrebala. Ožiljak se vidi. Sad sam se čuo sa njim, bukvalno prije pet minuta. Prijetila mi je da će da me tuži ako izjavim to u novinama - dodao je Jovančević.

Nakon što je Tanjin bivši suprug, Dušan Jovančević, iznio da pjevačica maltretira njihova dva sina i zabranjuje im da se čuju sa njim, oglasila se pjevačica:

– Ja znam sta Dušan radi, on sada manipuliše narodom. On mi je i rekao da će novinama da kaže. To je žešća manipulacija, bili su pod njegovom komandom godinu dana. A ja ne želim više da se pojavljujemo u novinama. Izlazimo iz frizidera, a nema potrebe jer živimo mirno. Čuli ste dijete, dobro su i lijepo im je. Ja sam djecu dobila i sad sam spokojna, izlazi mi pjesma u septembru.

Ja mu govorim da se ne ponasa tako jer to utiče na dečiju psihu – ističe pjevačica .

Pjevačica dodaje da njen bivši suprug ima šifru i da prestane da manipuliše djecom na takav način.

– Uvijek manipuliše i glumi žrtvu kao da je jadan i ostavljen. Priča kako ide u teretanu, a ide u 12 noću. Ko još ide u teretanu u to doba. To je čovjek kome je bitno da je njemu lijepo, ne zanima ga kako je drugim ljudima. Ja bih voljela da mu ne dajete na značaju jer on ima poremećaj ličnosti i nema pravo govora, ima šifru.

Ja samo želim da su mi djeca sretna. Želim da budu dobri, da dijele, da poštuju starije, da znaju da je u životu potrebno raditi da bi imao. On njih nije kažnjavao kada nisu dobri, nego ode i kupi im biciklu. I djeca misle da su materijalne stvari vrijedne. Ja želim da moja djeca budu dobri ljudi.

Samo želim da ovo prestane, ja mu kažem da prestane da manipuliše i da djeci ne govori takve stvari za njihovo dobro – ističe pevačaca na Alo!.

Podsetimo, nakon što je Tanja Savić otišla po djecu u Australiju i dovela ih nazad za Srbiju, njen bivši suprug Dušan Jovančević se ne smiruje. Jovančević već danima ne prestaje da iznosi šokantne tvrdnje na račun pevačice i njenog navodnog neprimjerenog odnosa prema djeci.

SLIKE KOJE JE DUŠAN POSLAO, POGLEDAJTE NA OVOM LINKU.

(Telegraf/Alo.rs)

Ne propustite