SVI IH DRŽIMO U NOVČANIKU, A NE ZNAMO DA NAM “IZBIJAJU” NOVAC: Izbjegnite najčešće greške koje sprječavaju priliv para

Praktična žena
SVI IH DRŽIMO U NOVČANIKU, A NE ZNAMO DA NAM “IZBIJAJU” NOVAC: Izbjegnite najčešće greške koje sprječavaju priliv para
.

Novac je živa energija, kažu stručnjaci za feng šui, i stvara se iz drugog izvora energije - rada, a ovaj ciklus treba uvažavati i ukazivati mu poštovanje. 

U skladu s tim, privlačenje obilja i bogatstva počinje iz našeg odnosa prema njemu, a u tome pravo mjesto treba da ima i naš novčanik. Da biste ga uredili u skladu sa feng šui principima, treba uvijek da bude uredan i da se u njemu lako snalazite.

Nosite u novčaniku samo ono vam je zaista potrebno i što tu pripada - novac i kartice, ali ne i gomilu papirića, starih računa ili vizitkarte.

Trudite se da uvijek ima dovoljno mjesta u njemu, ali nikad nemojte dozvoliti da u njemu ne bude novca, a da vam stoji na računu i da sve plaćate karticom.

Najvažnije je da u kući svoj novčanik uvijek držite na posebnom mjestu. Ono treba da bude naročito odabrano, istaknuto i lijepo, a možete da ga označite ukrasnom tacnom ili podmetačem.

Dobra ideja je i da ga odlažete u specijalnu kutiju, koja treba da izgleda luksuzno i skupocijeno.

Svaki put kad stavljate novčanik na mjesto, podsjetite sebe na osjećaj zahvalnosti što ste imali zdravlja, znanja i veština da novac u njemu zaradite, piše Lepa&Srećna.


 

Ne propustite