Kurti o stravičnoj nesreći u Slavonskom Brodu: Molimo se da ima što manje mrtvih i da se povrijeđeni oporave

Aktuelno
Kurti o stravičnoj nesreći u Slavonskom Brodu: Molimo se da ima što manje mrtvih i da se povrijeđeni oporave
-

Premijer Kosova Albin Kurti priopćio je da još uvijek ne zna detalje tragične prometne nesreće koja se dogodila jutros slijetanjem autobusa kosovskih oznaka s autoceste kod Slavonskog Broda te da je ministar unutarnjih poslova te zemlje Xhelal Sveçla otputovao za Hrvatsku.

“S dubokom tugom primili smo vijest o tragičnoj nesreći u Hrvatskoj. Iako još uvijek nemamo zvanične potvrde o detaljima, molimo se da ima što manje mrtvih i da se povrijeđeni oporave. Naš ministar unutarnjih poslova otputovao je za Hrvatsku, a naš veleposlanik u Zagrebu već je krenuo na mjesto nesreće”, napisao je Kurti u objavi na Facebooku.

Prema informacijama hrvatskih medija, u prometnoj nesreći koja se jutros dogodila slijetanjem autobusa s kosovskim nacionalnim i registracijskim oznakama na autocesti kod Slavonskog Broda smrtno je stradalo 10 osoba, devet putnika i vozač.

U autobusu je bilo 67 putnika i dva člana posade, dva vozača. Četrdeset četiri putnika primljeno je u slavonskobrodsku bolnicu, a osam njih je teže ozlijeđeno.

Ne propustite