ZABAVLJALI SU SE 10 GODINA, U BRAKU BILI 3 MJESECA: A onda je saznala KO JE ON U STVARI I ODMAH SE RAZVELA

Objavljeno:24.07.2021 - 21:01
A A A Times Arial

Nakon 11 godina zabavljanja i tri mjeseca braka, otkrila je za koga se zapravo udala - i odmah zatražila razvod.

Šeron (38) i Kolin iz Škotske upoznali su se 2000. godine, a 11 godina kasnije bili su vjereni. Potom je 2012. godine uslijedilo vjenčanje kao savršena završnica velike ljubavi. Barem je tako mislila Šeron.

Kako bi mogao da otplati vjenčanje, Kolin je dao otkaz na prethodnom radnom mjestu u jednom skladištu gdje je bio okružen muškarcima, i zaposlio se u lokalnom supermarketu.

U nedeljama koje su uslijedile nakon promjene njegovog radnog mjesta, Šeron je primijetila da se Kolin mijenja. Prvo, počeo je da ostaje na poslu dugo nakon radnog vremena. Promijenio je brend afteršejva i kupio dosta nove odjeće - ovde je vjerovatno većini jasno o čemu se radi.

- Postao je potpuno drugi muškarac. Ali ja prosto nisam mogla da vjerujem da je tako brzo nakon vjenčanja krenuo sa preljubama - kaže Šeron medijima.

v11k9kpturbxy8wzdyxnddhmzi2mtm3mddmmweyywu0mwnkzdbimtu1zs5wbmerkwlnap4agaewbq

Šeron, međutim, nije rastumačila te tragove. Ali za oko joj je zapalo i da Kolin sve vrijeme kada je kod kuće provodi na telefonu. Tada je sumnja počela da raste i čekala je priliku. Kada je dočekala, ulogovala se na Fejsbuk nalog svog supruga i zatekla iznenađenje. Naravno, iznenađenje neprijatne prirode. I tako je samo tri mjeseca nakon vjenčanja Šeron od srećne i voljene žene prešla u tabor ucviljenih.

9eyk9kpturbxy80ode4ztq5zwjjode5ymvjnzc4zgjhmmrhmjvlmdg0yi5wbmerkwlnap4agaewbq

Šeron je, naime, na nalogu svog supruga našla dugačku prepisku sa ne jednom već tri žene koje nije poznavala. Kolin ih je, s druge strane odlično poznavao jer je sa njima radio.

- I sam sam se iznenadio koliko mi je zabavno sa tobom. Nije da idem okolo gradom i tražim se*s, pa sam i ja iznenađen ovim što se dešava koliko i ti.

- Kada navedeš ženu da bude opčinjena tobom, otići ćeš predaleko.

- Samo znam da želim da se ovo desi.

- Lol. Samo si zbunjen.

- Sam ću se nositi sa svim osjećanjima kada i ako se jave.

Neke od ovih žena sa kojima se dopisivao upoznao je na poslu, a neke i u baru jer je počeo i da svira u lokalnom bendu u lokalnom pabu. Ono što je svakako zajedničko za sve jeste da su poruke i flertovi počeli od trenutka kada je promijenio posao.

- Nikad nisam bila se*si, nikad nisam znala kako da to budem, niti sam to htjela da budem.

- Ako nisi primijetila, ja sam krupan ćelav frajer koji sigurno za sebe ne misli da je privlačan suprotnom polu. Ali očito mi nešto treba a ti si mi zapala za oko.

- Osjetila sam neke divlje stvari u nedelju, samo zato što sam bila blizu tebe i što sam znala to što znam. Ali ti jedva da si mi se obratio, a ja sam bila presretna samo zato što osjećam to što osjećam. Na kraju večeri sam b ila ubijeđena da je gotovo i da sam te previše smarala. I ovo nije način da se rješavaju takve stvari. "Komplikovano je".

vmok9kpturbxy9knzg4nwy4odgwoguxnzdkodrlmjy0mgnmngy1mwflni5wbmerkwlnap4agaewbqvmok9kpturbxy9knzg4nwy4odgwoguxnzdkodrlmjy0mgnmngy1mwflni5wbmerkwlnap4agaewbq

Tu je Šeron prekipelo pa je poslala poruku u ime svog supruga.

- Kolinu je sada put do tebe sasvim otvoren, jer je sada ponovo singl - napisala je Šeron uz dodatak sočne uvrede.

I tako samo tri mjeseca nakon vjenčanja a 10 godina nakon zabavljanja, ovoj ljubavi došao je kraj. Ubrzo nakon ovoga podnijela je zahtjev za razvod.

A sada želi da priču, kako kaže, podijeli sa cijelim svetom. Kako kaže, želi da upozori sve žene da budno motre na svoje momke i muževe i da budu vrlo oprezne čim nešto u njihovim navikama počne da se drastično mijenja.

(Žena blic)