SKANDAL, SARAPA JUTROS TIPKAO PORUKU DOK JE ANA BRNABIĆ GOSTOVALA: Evo šta je pisao uživo u programu! (FOTO)

Kiosk
SKANDAL, SARAPA JUTROS TIPKAO PORUKU DOK JE ANA BRNABIĆ GOSTOVALA: Evo šta je pisao uživo u programu! (FOTO)
-

Pravi mini-skandal nastao je zbog fotografije koja kruži društvenim mrežama, a na kojoj se vidi da se voditelj jutarnjeg programa "Pinka" Predrag Sarapa tokom programa uživo dopisivao sa nekim.

Ovaj neobični incident se odigrao u toku gostovanja premijerke Ane Brnabić u emisiji "Novo jutro", kada je kamera u jednom trenutku uhvatila Sarapu kako kucka privatne poruke na društvenoj mreži Instagram.

"Je l' to pravi poljubac?", pitala je voditelja nepoznata osoba, na šta je on odgovorio "Jeste". Zatim je Predrag Sarapa pomenutoj osobi napisao "dobro jutro", na šta je dobio isti odgovor.

Međutim, voditelj je u potpunosti negirao ove navode.

"To je budalaština. Fotomontaža, stalno mi to rade. Niti se ja vidim na fotografiji, niti se ja dopisujem za vrijeme trajanja programa", rekao je za "Blic" Predrag Sarapa, iako se na snimku emisije koji je objavljen na zvaničnom "Pinkovom" jutjub kanalu, jasno vidi da voditelj razmjenjuje pomenute poruke, kao i da povremeno baca pogled na članke na domaćim portalima.

Sve to ide u rok službe, reklo bi se, ali ako koza laže, rog ne laže - od 21. minuta emisije može se vidjeti spomenuto dopisivanje, što je ipak nemoguće montirati u živoj emisiji.

e7d-o-yxeaaf0a2

foto: Twitter

(MONDO)

Ne propustite