"OPADALA MI JE KOSA, DOBIJALA SAM NA TEŽINI..." SANJA VUČIĆ BOLUJE OD NEIZLJEČIVE BOLESTI: Liječi se već dvije godine, OTKRILA SVE DETALJE

Show
"OPADALA MI JE KOSA, DOBIJALA SAM NA TEŽINI..." SANJA VUČIĆ BOLUJE OD NEIZLJEČIVE BOLESTI: Liječi se već dvije godine, OTKRILA SVE DETALJE
.

Članica gurupe "Hurricane", pjevačica Sanja Vučić, već dvije godine prima terapiju zbog problema sa štitnom žlijezdom.

Za bolest je saznala nakon što je primijetila da sa njenim tijelom i raspoloženjem nešto nije u redu.

942209-profimedia0611826147-ls

- Jednostavno sam primijetila da to nisam ja. Nešto nije bilo u redu i otišla sam na analize. Koža mi je bila jako suva, opadala mi je kosa, dobijala sam naglo na težini, a bila sam i jako bezvoljna - izjavila je Sanja za "Story".

Smatrala je da promjene koje osjeća mogu biti i psihološke ali i hormonske, i zato je posjetila ginekologa. Nakon detaljnih analiza i posjeta ljekarima, otkriveno je da ima problem sa štitnom žlezdom. Tih par mjeseci prije dijagnoze su joj, kako kaže, bili najgori.

- Bilo je ljeto, ja sam bila kod kuće bez ikakve volje za životom, nemoćna da ustanem iz kreveta. Sve je nekako bilo jako tužno i za mene tada nije postojala nikakva radost - ispričala je Sanja.

Istakla je kako smatra da je bolest pokrenuo stres, te kako sad pazi na svoje zdravlje i trudi se da pronađe unutarašnji mir kroz jogu i meditaciju. Uz svakodnevnu terapiju koristi i homeopatiju, pa se sada oseća odlično.

Izvor:Espreso

Ne propustite