SNEŽANA ĐURIŠIĆ IMA KĆERKU, SVI KAŽU DA JE LJEPŠA OD POLA ŽENA SA ESTRADE: Zgodna plavuša, NE ŽIVI U SRBIJI - EVO KAKO IZGLEDA

Show
SNEŽANA ĐURIŠIĆ IMA KĆERKU, SVI KAŽU DA JE LJEPŠA OD POLA ŽENA SA ESTRADE: Zgodna plavuša, NE ŽIVI U SRBIJI  - EVO KAKO IZGLEDA
.

Folkerka Snežana Đurišić izbjegava da priča o onome što se pisalo za njenog sina Marka Gvozdenovića, od toga da je osumnjičen za razbojništvo i napad na nju, do toga da je pobjegao iz bolnice za liječenje od alkohola.

Pjevačica je svojevremeno iskreno priznala da ne opravdava postupke nasljednika, ali da je on njeno dijete i da će biti uz njega do kraja života iako je bole mnoge njegove izgovorene riječi.

screenshot-8

Pjevačica je u par navrata govorila i o kćerki.

- Fizički je daleko, ali je uvijek tu. Majka je dvoje djece. Ima divnog supruga i djecu. Žive u Njujorku. Ona divno pjeva - rekla je Snežana za "Alo".

- Bezobrazna je, drska i emotivna kao mama. Divne duše, za razliku od sina, koji je poročan, ali je moj i volim ih najviše na svijetu kakvi god da su - dodala je ona tad o nasljednici Maji.

Maja je od majke naslijedila upečatljive crte lica i muzički talenat. Prije više godina je nastupila sa njom na njenom solističkom koncertu, pokazala je tada da odlično pjeva, ali je ubrzo odustala od pjevačke karijere.

Kako je mama Snežana kasnije izjavila, Maja je to učinila jer jednostavno ne želi da bude dio javne scene. Kao poznata naslednica ne može u potpunosti da pobjegne od javnosti.

screenshot-9

screenshot-10

Izvor:Puls

Ne propustite