JAVNO SAOPŠTENJE BIVŠE VJERENICE VUKA MOBA - evo šta je laž, a šta istina: "ŽELIM DA STAVIM TAČKU"

Show
JAVNO SAOPŠTENJE BIVŠE VJERENICE VUKA MOBA - evo šta je laž, a šta istina: "ŽELIM DA STAVIM TAČKU"
-

Vukadin Gojković, poznatiji kao Vuk Mob, medijima je otkrio da mu nakon rastanka od vjerenice Olivere kćerka Teona nedostaje, kao i da su trenutno u sporu oko starateljstva. Ovog puta oglasila se Olivera koja je poručila kako ne želi da daje komentare o odnosu sa reperom, ali i javno naglasila da mu ona ne brani da viđa dijete.

Ona je na Instagramu postavila saopštenje koje glasi:

- Nije istina da bivšem partneru ne dozvoljavam da viđa zajedničko dijete. Neprijatno je i gusno da o tome čitam ili slušam. Navela sam da naš odnos neću komentarisati zarad interesa zajedničkog djeteta. Ovim saopštenjem želim da stavim tačku na tvrdnje da imam bilo kakve veze sa tim što bivši partner ne viđa zajedničko dijete.

vuk-i-olja

Podsjetimo, Vuk Mob je za "Kurir" istakao kako bivšu vjerenicu nije varao, i naglasio da mu kćerka nedostaje, nakon čega nije belodanio zbog čega dijete ne viđa.

- Laž je da sam ja prevario svoju bivšu vjerenicu. Ona je jedina osoba za koju mogu da kažem da sam bio najvjerniji. Moj i njen odnos ja nikad ne bih iznosio na televiziji. Meni kad se razbolio otac, mnogo toga se promijenilo u mom razmišljanju i postao sam druga osoba. Ta serija loših događaja u životu me je natjerala na razmišljanje i shvatio sam da Olja i ja nemamo iste poglede na život i ambicije. U životu sam uvijek bio optimista dok nisam shvatio u situaciji sa ocem da ne može sve biti dobro. Olivera i ja nemamo kontakt, ne kajem se što imamo dijete. Trenutno smo u sporu zbog starateljstva i Tea mi mnogo nedostaje. Kćerkica dosta liči na Olju - ispričao je.

(Blic)

Ne propustite