SUTRA URADITE OVO I OSTVARIT ĆE VAM SE ŽELJA, VODENI RITUAL ZA PUN MJESEC: 24. jul je dan za čišćenje energije

Zanimljivosti
SUTRA URADITE OVO I OSTVARIT ĆE VAM SE ŽELJA, VODENI RITUAL ZA PUN MJESEC: 24. jul je dan za čišćenje energije
-

24. jula je odlična prilika za energetsko čišćenje i manifestaciju želja, jer se događa pun Mjesec u Vodoliji. Trebalo bi da uradite ovaj vodeni ritual...

Vrijeme punog Mjeseca u Vodoliji 24. jula, je najbolji trenutak za primjenu rituala, koji će vam pomoći da manifestujete svoje želje i sprovedete energetsko čišćenje.

Prije nego što započnete ritual treba da očistite svoj um i otvorite svoje srce. Ako osjetite da vam naviru negativne misli, jednostavno vratite svoj fokus na sadašnji trenutak i otpustite brige. Fokusirajte se samo na momenat u kom ste.

Ritual Mjesečeve vode za pun Mesec u Vodoliji 24. jula:

Potreban pribor: Staklena tegla sa poklopcem i voda iz česme.

Šta treba da uradite: Napunite staklenu teglu vodom iz česme, zatvorite je poklopcem i preko noći ostavite na Mjesečevoj svjetlosti. Dok ostavljate vodu napolju, provedite nekoliko minuta pored tegle, razmišljajući o svojim namerama tokom lunarnog ciklusa koji slijedi. Ujutru uzmite teglu sa vodom i koristite je na neki od ovih načina:

- Popijte vodu iz tegle, tako što ćete uzimati gutljaj ili dva svakoga dana, podsjećajući sebe na svoje namjere i želje i na moć Mjeseca.

- Okupajte svoje kristale u toj vodi, jer kristali mogu upiti sve vrste energije. Pranje kristala u Mjesečevoj vodi osvježiće ih i pojačaće njihovu snagu.

- Koristite ovu vodu za lično ulepšavanje. Stavite je u bočicu sa raspršivačem, dodajte nekoliko kapi svog omiljenog esencijalnog ulja i koristite je kao tonik za lice svakog jutra.

Uvijek razmišljajte o snazi punog Mjeseca i svojim željama i namjerama tokom ovog ciklusa.

Izvor: Sensa

Ne propustite