MILICA KON OBJAVILA JE DA JE OPERISALA RAK, a evo ko je njen suprug: Poznati muzičar, djeci su dali neobična imena (FOTO)

Show
MILICA KON OBJAVILA JE DA JE OPERISALA RAK, a evo ko je njen suprug: Poznati muzičar, djeci su dali neobična imena (FOTO)
Milica Kon, supruga muzičara Marka Kona, oglasila se iz bolnice KBC „Bežanijska kosa“, gdje je operisala kancer. Sa pratiocima na „Instagramu“ poijdelila je fotografiju iz bolničke postelje, kao i prve vijesti posle intervencije.

Milica Kon, supruga muzičara Marka Kona, oglasila se iz bolnice KBC „Bežanijska kosa“, gdje je operisala kancer. Sa pratiocima na „Instagramu“ podijelila je fotografiju iz bolničke postelje, kao i prve vijesti poslije intervencije.

66191-milica-kon-3-iff

„Operacija je protekla savršeno, kao i jcelokupan boravak u KBC 'Bežanijska kosa'. Hvala do neba divnom dr Graniću i celokupnom osoblju. Hvala na brizi i podršci! Trenutno mi je potreban odmor“, napisala je Milica.

Milica Kon u nedavnom intervjuu je rekla  kako joj suprug, muzičar Marko Kon, daje savjete zlata vrijedne na svim životnim poljima.

- Tu i tamo mi da neki savjet i mogu slobodno reći da je zlata vrijedan. On je jedan mudrac i najbolje savjete daje ne samo meni već i drugima i to na svim životnim poljima - kaže Milica za „Blic“, a onda se osvrće na majčinstvo.

- Trudim se da budem dosljedna majka. To je ključ. I to me je 2020. godina naučila. Djeca vole doslejdnost. Da znaju šta ih čeka. Jak zid. Okvir u kojem mogu da se kreću. Tako da nisam ni jedno ni drugo. Ono što je važno, toga se držim, a što nije ispunjavam im želje - govori voditeljka koja zaključuje da Ernest i Klara ni na koga ne liče iz porodice.

mako-i-milica-kon

Ne propustite